Antrenati-va mintea cu jocuri logice

Task-uri dificile, deadline-uri stranse, proiecte complicate. Asa arata ziua de munca a multora dintre noi. Mintea noastra este obosita, stresata si plictisita. Creierul nostru trebuie exersat intr-un mod cat mai placut pentru a fi stimulat sa rezolve probleme in continuare in feluri cat mai originale si creative. Logoteca ofera solutia pentru aceasta nevoie, cu o multime de jocuri bazate pe logica ce testeaza mintea, o intaresc si o provoaca la distractie.

1Puzzle-urile noastre de lemn nu sunt obisnuite. Desi au doar cate 6 sau 7 elemente, acestea se pot imbina in peste 50 de forme. Pe langa acestea, avem si puzzle-uri de lemn 3D create special ca sa testeze ratiunea si spiritul critic.

Stiati ca recordul pentru rezolvarea unui cub Rubik este de mai putin de 6 secunde? Incercati sa va puneti mintea la bataie cu multele noastre tipuri de cuburi Rubik, cu cate 2, 3, sau 4 casute pe o latura, pe care, de asemenea, le putem transforma in USB-uri sau brelocuri. In plus, le putem si personaliza la cerere.

Cutii imposibil de deschis? Tot la noi gasiti. Sau cel putin par imposibil de deschis… dezlegarea o puteti afla chiar voi daca va hotarati sa spuneti “da” jocurilor mintii.

24

Ati incercat joculetele noastre de metal? Se vor dovedi o adevarata provocare, va spunem noi. Este si mai amuzant cand incercati sa le dezlegati alaturi de inca o persoana.

In final, va propunem sa aruncati o privire asupra globului nostru pamantesc de metal format exclusiv din piese de puzzle. Sa vedem cine se avanta la o asemenea aventura!

Pentru mai multe informatii despre jocuri potrivite pentru a va relaxa creierul, perfecte pentru o pauza de la birou, accesati site-ul www.logoteca.ro