Anul acesta deschidem cadourile de Craciun in avans cu OPI

OPI a anuntat lansarea a 18 noi lacuri de unghii in editie limitata de sarbatori inspirate de artista si superstarul international Mariah Carey. Aceasta gama de sezon include o colectie de nuante de rosu, burgundy, maron si ciocolata, alaturi de nuante de auriu cu glitter, bronz si perla. Gama Mariah Carey Holiday de asemenea include sase noi lacuri Liquid Sand™ , cu nuante de albastu de gheata, roz pal si grafit scanteietor. Fiecare din nunatele Liquid Sand prevede tehnologia revolutionara OPI’s care ofera o finisare texturizata, mata infuzata cu stralucire.

2013_498_Back_Refacut

Mariah Carey este cu adevarat sinonimul sarbatorilor de iarna,” sustine Suzi Weiss-Fischmann, Directorul Executiv VP & Artistic OPI. “Oamenii de pe intreg mapamondul i-au ascultat cantecele festive, iconice – ‘All I Want for Christmas is You’ este una din piesele favorite – iar aceste 18 lacuri evoca frumusetea, caldura, energia si spiritul pozitiv prezent in muzica artistei.

1264201_420449714723437_1492888475_o

“In acest sezon vedeta sunt unghiile rosii, glitter-ul si finisarea texturizata,” a adaugat Weiss-Fischmann. “In randul celor 18 nuante este o culoare perfecta pentru fiecare ocazie. Cele 12  lacuri crème si glitter includ  un rosu clasic, un auriu sampanie si burgundy cald, in timp ce sase din nuantele Liquid Sand sunt destinate sa fie purtate fara top coat pentru o finisare mata in culori de gheata.”

Lacurile de unghii Mariah Carey Holiday prezinta pensula exclusiva OPI ProWide pentru o  aplicare optima. Lacurile Liquid Sand sunt destinate sa fie purtate intotdeauna fara top coat. Mariah Carey Holiday vor fi disponibile din Octombrie 2013, in Saloane Profesionale.