Jojo a descoperit secretul pentru a parea in permanenta fresh si plina de vitalitate

Catalina Grama a descoperit un tratament revolutionar care o ajuta sa arate bine in ciuda programului sau foarte incarcat. O prezenta constanta in televiziune si pe scena muzicala, mamica a unui baietel de trei ani, actrita a cautat un produs care sa ascunda semnele oboselii de pe chipul sau. Solutia a fost Redensity 2, un tratament revolutionar creat special pentru a reda luminozitatea pielii din jurul ochilor.

Jojo

 „Am sansa sa fac o meserie din ceea ce ma pasioneaza. Ma bucur ca pot sa spun ca am un program foarte incarcat, sunt fericita ca alerg intre platoul de televiziune si cel de film, intre evenimente, sedinte foto si tot felul de proiecte frumoase unde ma intalnesc cu sute de oameni. Dar trebuie sa spun si ca orice componenta a meseriei mele implica un aspect fizic impecabil, la care se ajunge cu respect pentru propria persoana, grija fata de corp si spirit si atentie la orice interventie asupra sa. Obisnuiesc sa ma documentez mult inainte de a apela la serviciile unei clinici medicale si de infrumusetare, trebuie sa am incredere in personalul de acolo, in serviciile, aparatura si tehnicile folosite. Am ajuns la Fazzada din convingere, am intalnit un specialist in care am incredere, medicul Andreea Iftimie, iar tratamentul Redensity II pe care l-am facut pentru inlaturarea cearcanelor a avut rezultatele dorite si asteptate de mine”, a declarat Jojo. 

Acidul hialuronic Redensity 2 este o substanta unica, dezvoltata in laboratoarele Teoxanne din Geneva, dupa noua ani de cercetari. Deoarece este injectat printr-o tehnica aparte, nu afecteaza tesutul ocular. Tratamentul este bogat in aminoacizi si antioxidanti, care refac elasticitatea pielii si ii confera stralucire. Efectele tratamentului Redensity 2 pot dura un an de zile.

,,Formula speciala şi patentata are la baza acidul hialuronic care, datorita concentraţiei ideale 15mg/g), rehidrateaza şi redensifica dermul. Pe langa acesta, deţine o serie de substanţe ce se regasesc in mod natural in organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce conţine: 8 aminoacizi, 3 antioxidanţi, 2 minerale şi vitamina B6, selectate pentru gradul lor farmaceutic, proprietaţile hipoalergenice, compatibilitatea cu acidul hialuronic şi eficienţa cu care se combina pentru restructurarea globala a dermului. Pe langa toate acestea, lidocaina, ofera un confort sporit pacientului in timpul injectarii, datorita efectului anestezic”, a explicat Andreea Iftimie, medic si manager medical Fazzada.

Injectarea dureaza doar cateva minute, iar efectele sunt vizibile imediat si pot dura pana la un an, mult mai mult decat alte tratamente anticearcan. De asemenea, peste 70% dintre pacienti nu au avut nevoie de o noua aplicare dupa cea initiala. Pielea este mai luminoasa, iar umbrele de pe pleoapa inferioara sunt estompate. Nu este de mirare ca vedetele din Romania s-au indragostit de acest tratament!

Despre Clinica Fazzada

Tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire care inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin sedintele Pret-a-traiter pentru pacienti si pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser. De asemenea, aici  se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

http://fazzada.ro/; https://www.facebook.com/FAZZADA.Clinica.Laser.de.Reintinerire