Anul acesta, lista pentru Moş Crăciun o faci împreună cu Nouă Luni

S-a dat startul sezonului de cadouri, iar micuţul tău merită tot ce este mai bun. Nouă Luni are sacul plin de oferte atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari.

Nouă Luni este importator și distribuitor pentru branduri de notorietate la nivel internaţional, cu o experienţă pe piaţa de profil de peste 20 de ani: PEG PEREGO (cărucioare, scaune de masă, scaune auto), TINY LOVE (jucării pentru dezvoltarea copilului), TOMMEE TIPPEE (biberoane, pompe de sân, sterilizatoare, accesorii pentru diversificarea hranei etc), Bebe Confort (biberoane, pompe de sân, sterilizatoare, accesorii pentru diversificarea hranei, cărucioare, scaune de masă, scaune auto), Maxi-Cosi (cărucioare şi scaune auto), Quinny (cărucioare), Safty 1st (sisteme de siguranţă pentru copii).

De curând, Nouă Luni şi-a lansat şi un showroom în Bucureşti, punând la dispoziţia viitorilor părinţi, dar şi a celor care sunt deja părinţi o serie de produse conform celor mai înalte standarde de calitate şi siguranţă.

Lista pentru  Moş Crăciun               

                                                                                                                                                                                             

 Scaunul auto Viaggio1 Duo-Fix TT cu ISOFIX încorporat – este omologat de la 9 – 18 kg ( de la 1 an la 4 ani ). Sistemul integrat de protecţie laterală, reglabilă în înălţime garantează o maximă siguranţă pentru fiecare etapă de creştere a copilului. Şezutul este amplu, căptuşit şi prevăzut cu un reductor. Scaunul auto este prevăzut şi cu centură de siguranţă, iar şezutul poate fi înclinat în 5 poziţii. Produsul poate fi achiziţionat la preţul de 1399 lei.

Caruselul muzical “Alină şi Creşte” oferă copiilor o varietate de muzică prin cele 18 melodii diferite, disponibile în 6 categorii. Copiii şi părinţii se vor bucura împreună! Odată ce micuţul creşte, caruselul devine o cutie muzicală portabilă în formă de casetofon, care îl va însoţi oriunde. Un cadou foarte inspirat la preţul de 350 de lei.

 

Choo Choo Express train – pret: 999 lei

Trenuleţul Choo Choo Express, îţi ajută micuţul să descopere lumea! Jucăria are 12 şine curbate, ce formează un cerc cu diametrul de 195 cm, melodii şi faruri electronice. Acest cadou poate fi achiziţionat la preţul de 999 lei din magazinul Nouă Luni.

Gaucho Superpower are Radio FM cu posibilitate de conectare MP3 şi claxon. Scaunele sunt îmbracăte în material, iar suspensiile sunt pe roţile posterioare. Scaunele sunt reglabile în funcţie de dimensiunile copilului. Mai mult, maşinuţa are schimbător de viteză – înainte şi marşarier. O maşină adevărată pentru noul şofer din casă. Preţ: 3999 lei.

PEG PEREGO – Cărucior 3 în 1 Book Plus Completo – este un cărucior reversibil cu mâner-bară, care se pliază tip „carte”! Dispune de un sistem inovator de inchidere cu o singura mana, dintr-o singura miscare, patentat de Peg Perego.  Se poate achiziţiona din magazinul Nouă Luni la preţul de 4099 lei.

Tiny Love este mândru să-ţi prezinte noua generaţie de centre de joacă! Centru de joacă Gymini “Mişcă şi cântă” – 5 în 1 este dotat cu un sistem inteligent de mişcare, astfel încât arcadele pot culisa. Datorită acestui sistem inovator, jucăriile dispuse pe arcade pot fi poziţionate cât mai aproape de micuţul tău, în funcţie de fiecare etapă de dezvoltare a acestuia. Oferă o experienţă de joacă cu adevarat multi-senzorială dată de varietatea de sunete, imagini şi jucăriile suspendate. Produsul poate fi achiziţionat la preţul de 385 de lei din showroomul Nouă Luni.

Cu 155 de lei îi poţi cumpăra copilului tău o jucărie electrică Tiny Love ,,Pe urmele Fionei” (pentru fetițe) sau „Pe urmele lui Fred” (pentru băieți). Este recomandată copiilor peste 6 luni. Jucăria încurajează mersul de-a buşilea al bebeluşului. Căţeluşul merge câteva secunde şi se opreşte, până va fi atins din nou. Dacă jucăria este ignorată timp de câteva minute, căţeluşul va scoate diferite sunete pentru a-l chema pe bebeluş la joacă.

Tommee Tippee – Pachet „Plăteşti 2, primeşti 9” la numai 533 de lei. Cumperi o „Pompă de sân manuală Closer to Nature” şi un „Sterilizator electric Closer to Nature” şi primești gratuit: 4 buc. – biberon 150 ml cu tetine flux lent, 2 buc.- doză de stocare lapte matern, o cutie sterilizare microunde, 1 buc. suzetă Closer to Nature (0-3L),  o perie pentru biberon şi tetină, 56 tampoane sân.

Tommee Tippee – Pompă de sân electrică „Closer to Nature” la doar 523 de lei. Cupa este realizată din 100% silicon moale şi prevazută cu denivelări pentru masaj care stimulează lactaţia Pompa electrica dispune de functia de masaj si are 3 viteze de sucţiune. Funcţionează cu baterii sau alimentată la o sursă de curent electric. Este o pompa non-agresiva, foarte silenţioasă şi discretă!

Peg Perego – Tatamia este un șezlong confortabil, un balansoar relaxant şi un scaun de masă multifuncţional ultracompact! Acesta este disponibil la preţul de 1399 lei. Scaunul are suport pentru picioare, cu poziţie de relaxare – pentru nou-născut, tăviţă detaşabilă, husă din piele ecologică şi multe alte facilităţi.

Vizitează cu încredere showroom-ul Nouă Luni din Str. Al. Constantinescu nr.69 (Bd. Mărăşti nr.31), sector 1, Bucureşti,  de luni până sâmbătă de la 10.00 – 20.00 şi duminică de la 10.00 – 18.00.