Recenzie: Vichy Aqualia Thermal

Fie vară, fie iarnă, pielea feței mele întotdeauna îmi dă bătaie de cap. Vara piele începe să aiba un aspect gras in zona T din cauza soarelui si a caniculei, iar iarna pielea este pe zi ce trece din ce în ce mai uscată din cauza gerului. De aceea, întotdeauna mi-am dorit o cremă hidratantă care să mă scape de luciul inestetic al tenului meu. Deși am folosit mai multe tipuri de creme hidratante create special pentru tenul mixt, niciuna nu a reușit să mă scape în totalitate de această problemă.  De curând am cumpărat o nouă cremă hidratantă din gama Vichy, Aqualia Thermal pentru 48 h de care sunt extrem de mulțumită. Am achiziționat-o la un preț de numai  84. 69 lei RON și are 50 de ml.

Ca şi ingredinte active crema conţine acid hialuronic care este de 2 ori mai performant decât glicerina, pentru că reține de1000 de ori volumul său în apă.

Crema am gasit-o disponibilă în două variante: pentru ten normal-mixt şi pentru ten uscat. Eu am optat pentru cea cu ten normal-mixt deoarece zona T îmi dă câteodată bătăi de cap.

Rezultatul?

Primul lucru care mi-a plăcut la această cremă a fost faptul că m-a eliberat de senzația de disconfort al unui ten mixt, oferindu-mi în schimb o piele calmă, catifelată, suplă și cu un aspect extrem de sănătos. Și, înainte de toate, perfect hidratată.

Aflată într-o cutie elegantă, cu o culoare diafană, crema nu este mai prejos nici din perspectiva texturii sale. Cu o textură ușoară și albă, Vichy Aqualia Thermal nu încarcă tenul lăsându-l gras sau lucitor, cum de multe ori mi s-a întâmplat în cazul altor creme hidratante.

Pe lângă faptul că am simțit că am o piele sănătoasă, am fost foarte încântată și de senzația avută la atingerea cremei. Deși am o piele foarte sensibilă, care cu greu suportă produse de îngrijire – oricât de delicate ar fi – de această dată am avut sentimentul că Vichy Aqualia Thermal vine în completarea mea, că este „de acolo”.