Apartamente de lux, în București

Dacă nu ești din București dar calatorești aici și ești în cautarea unor apartamente în care să poți sta pe perioada calătoriei tale, avem câteva sugestii rafinate și luxoase pentru tine, în urma unui research pe care l-am făcut.

Fiecare apartament a fost selecţionat pentru locaţia unică în care se află. De la studiouri la apartamente cu cinci camere situate în zona rezidenţială şi turistică a Bucureștiului, toate sunt utilate şi mobilate.

Poţi găti în bucătăria privată, te poţi relaxa în faţa televizorului sau poţi încerca internetul wifi de mare viteză. Beneficiezi de telefon, de o baie modernă şi de utilare completă.

Ca să te bucuri de luxul şi de opulenţa unui apartament de lux din București, am ales apartamente decorate stilat, cu detalii luxoase şi cu un design plăcut.

Acest apartament cu două camere este situat pe Bulevardul I.C. Brătianu, pe Lipscani, în centrul istoric al orașului. Prețul variază în jurul sumei de 50 de euro pe noapte și include o vedere panoramică a Pieței Unirii. Ai un pat dublu în dormitor, iar în living o canapea extensibilă. Pentru entertainment ești echipat cu cu televizor LCD și DVD player, iar pentru orice servicii suplimentare poți apela la consierge-ul disponibil non stop.

Un apartament cu 3 camere în Piața Universității poate fi aproape de atracțiile majore din București, precum Teatrul Național. Cel pe care ți-l prezentăm este foarte spațios și are două paturi duble, o masă pentru patru persoane și toate aranjamentele de care un călător ar putea avea nevoie. Poți alege să folosești parcarea privată sau să încerci transportul în comun. Stațiile de metrou, autobuz și tramvai sunt la câțiva metri.

Un apartament cu două camere în Herăstrău, într-o clădire nouă, la 3 minute de stația de metrou și de Parcul Herăstrău, poate fi mobilat cu gust și cu facilități moderne. Aspectul călduros pe care îl oferă designul luminos al acestui apartament de lux este combinat cu aplicațiile high tech: plasmă, home cinema, aer condiționat, baie cu jacuzzi, mașină de spălat. Prețul acestui apartament pendulează între 100 și 132 euro pe noapte.

Pentru un apartament de lux în Piața Amzei cu trei camere poți alege această variantă, care e foarte aproape de cele mai importante muzee și puncte de interes din București. Prețul variază de la 55 la 70 de euro, pe noapte. Ai putea să te bucuri de o plimbare pe Bulevardul Magheru, centrul financiar și comercial al orașului. În apartament sunt două paturi duble mari, ai disponibilă o canapea extensibilă în sufragerie, bucătăria este perfect echipată (cuptor, toaster, aragaz, fierbător, frigider, vase)

Un apartament de lux în Hotelul Intercontinental îți poate aduce avatajele pe care le cauți. Serviciile impecabile și personalul calificat, care se pot adapta perfect cerințelor tale business, te pot convinge să preferi apartamentele oferite de firma internațională. Fiecare apartament are internet wireless, birou și serviciu telefonic cu mesagerie vocală. Probabil că o călătorie de afaceri poate fi încununată de cazarea oferită de Hotelul Intercontinental.

Puteți găsi mai multe sugestii pe: luxapartments.ro

Iar acum, fiindcă știi unde vei petrece câteva nopți minunate, nu-ți rămâne decât să împachetezi și să te bucuri de excursia în București.

Veronica Enușcă