Apicolele romanesti, elixir pentru sanatate

In sezonul rece, Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din România, recomandă imunizarea și vitaminizarea cu produse apicole. Proprietatile terapeutice ale produselor apicole 100% naturale fac din acestea un adevarat elixir pentru mentinerea sanatatii.

vegis5 vegis6

Mierea, hrana vie

 

Produsele apicole romanesti 100% naturale sunt ideale pentru cresterea imunitatii si imbunatatirea starii generale toamna si primavara, cand organismul este de obicei afectat de stari de astenie si stres.  Calitatile de remediu natural ale mierii se cunosc inca din antichitate, din aceasta cauza a fost numita „hrana vie”.

Pentru un plus de nutrienti pentru sanatate, Vegis.ro propune sortimente de miere Albina Carpatina, un brand romanesc cu 25 ani experienta in prelucrarea produselor apicole.

Cei care iubesc mierea pot alege sortimente de miere de albine combinata ca delicatesa cu nuca, dar si combinatii cu plante cu efect terapeutic si vitaminizant precum fructe de padure sau catina.

Mierea combinata cu alte produse apicole naturale, precum laptisor de matca, polen sau propolis reprezinta un tonic cu acțiune biostimulatoare, regeneratoare, dezinfectantă, vitaminizantă și mineralizantă, recomandat pentru perioadele de suprasolicitare fizică și intelectuală. Aceste sortimente susțin sistemul imunitar și contribuie la buna funcționare a ficatului.

Lăptișorul de matcă, polenul și propolisul, produse elixir pentru sănătate

Lăptișorul de matcă, polenul și propolisul sunt produse apicole cu beneficii extraordinare asupra organismului și sistemului imunitar. Gama de produse apicole Albina Carpatină de pe Vegis.ro cuprinde numeroase sortimente și amestecuri ale acestor produse naturale care reprezintă remedii excelente pentru creșterea imunității într-un mod 100% natural.

Lăptișorul de matcă este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece are cel mai mare conținut de vitamine active și aminoacizi esențiali care sunt benefici pentru păstrarea echilibrului organismului. Lăptișorul de matcă este vitalizant, tonic pentru perioadele de epuizare, ajută la protejarea ficatului și de asemenea are efect antioxidant și întârzie efectul de îmbătrânire, fiind supranumit și “elixirul tinereții”.

Polenul este un alt element vital pentru menținerea unei stări bune de sănătate. Polenul este un ingredient utilizat de mii de ani ca supliment nutrițional natural fiind, de asemenea, un regenerant, mineralizant și tonifiant excelent. Polenul crud este un aliment viu, iar unul din cele mai importante efecte ale acestuia este curățarea colonului. Datorită enzimelor și lactobacililor din compoziția acestuia, el ajută la regenerarea florei intestinale și contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Totodată polenul crud reprezintă o sursă importantă de vitamine, echilibrând organismul atât la nivel fizic, cât și psihic.

Unul dintre cele mai puternice remedii antiinfecțioase naturale este propolisul. Datorită proprietăților sale terapeutice care combat infecțiile, propolisul reprezintă o adevărată protecție atât pentru stup, cât și pentru organism. Are acțiune antibacteriană, este un antioxidant natural, antifungic și antibiotic.

Produsele apicole descrise sunt disponibile, alături de o varietate de alte produse naturiste, pe www.vegis.ro.