Ardeiul iute nu o sa fie niciodată gras!

O siluetă de vis se menţine cu… ardei iute! De aceea, vara aceasta slăbim cu Chilliburner, produsele care ard grăsimile, pun celulita pe jar şi detoxifică organismul!

Ardeiul iute, ingredientul cheie al tratamentului Chilliburner vă ajută să slăbiţi între 2-4 kg pe luna şi împiedică noile depuneri  de grăsime.

Chilliburner-tablete şi gel anti-celulită

Tabletele Chilliburner ajută la pierderea în greutate prin creşterea metabolismului. Efectul yo-yo nu apare deoarece nu este necesară schimbarea regimului alimentar  sau a stilului de viată pentru ca tabletele să fie eficiente.

Doza recomandată este de 1 tableta zilnic, de preferinţa înainte de micul dejun. Pentru a mări efectul, se poate lua înca o tableta înainte de pranz.

Gelul Chilliburner Anti-celulita  conţine extract de chilli şi lavanda. Acesta actionează asupra epidermei prin oferirea unei senzaţii de încalzire, astfel îmbunăţind microcirculaţia sangvină.

Ca efecte benefice, veţi obţine :

  • piele fermă şi un contur modelat
  • eliminarea toxinelor din corp si înlăturarea celulitei.

Gelul se aplică pe pielea curată, prin masajul de 2 ori / zi, timp de minim 2 luni. Pentru cele mai bune rezultate, se foloseste în combinaţie cu tabletele Chilliburner.