Armonia perfectă între culoarea intensă şi luciul radiant!

Sweet Kiss – rujul seducător şi fascinant de la BOURJOIS – combina armonios lejeritatea texturii şi culoarea intensă, îmbrăcându-ţi zâmbetul în culori radiante, feminine şi vibrante.

Frumuseţe într-un singur click – ambalajul inovator, ultra modern şi feminin pune în valoare atributele produsului.

Complexul îmbogăţit cu pigmenţi de culoare, ceară şi uleiuri naturale asigura o textură ultra lejeră ce alunecă uşor pe buze.

Noul contur de buze …precizie, ţinuta de lungă durată, confort extrem

Înzestrate cu o mână ultra delicată şi cremoasa, creioanele de buze de la Bourjois conturează cu precizie, intensifică nuanţa rujului, împiedicând dispersia acestuia. Îmbogăţită cu pigmenţi minerali şi vegetali benefici pentru buze (trandafir, ceai verde), mina fondantă, uşor pudrată, alunecă delicat pe suprafaţa buzelor, conferind un confort inegalabil.

Iar pentru o potrivire perfectă cu rujul, gama de creioane pentru buze a fost concepută în ton cu rujurile Sweet Kiss Naturel.

Formula de origine 100% naturală. Culori 100% strălucitoare!

Îmbogăţită cu ulei de magnolie şi unt de karite, textura fondantă a rujurilor de buze Sweet Kiss Naturel hrăneşte intens buzele, lăsându-le suple şi hidratate timp de 8 ore.

Culorile luminoase potenţează strălucirea buzelor graţie pigmenţilor 100% naturali, selecţionaţi pentru puritatea şi virtuţile lor binefăcătoare: ceai verde anti-oxidant şi trandafir cu acţiune calmantă.

8 nuanţe delicioase: de la cele mai naturale, la cele mai sofisticate, de la cele mai dulci la cele mai senzuale.

Toate acestea pentru a sublima cât mai natural frumuseţea buzelor voastre!