ARTISTRY Escape to Paradise – Toamnă 2012

Evadaţi în paradis în această toamnă, cu noua colecţie de machiaj inspirată de o destinaţie de vacanţă care pur şi simplu îţi taie respiraţia – St. Moritz. Oferită exclusiv de Amway, uimitoarea colecţie ARTISTRY Escape to Paradise – Toamnă 2012, ce continuă conceptul de lux şi rafinament al colecţiei de primăvară, surprinde prin frumuseţea pură, imaculată şi eleganţa sofisticată a unui peisaj feeric de iarnă. Cele două palete de culori în ediţie limitată, oferite într-un ambalaj de lux, placat cu aur de 24 de carate şi împodobit cu cristale Swarovski® vă vor oferi o strălucire aparte în sezonul rece.

 

Palete de farduri pentru ochi şi obraji inspirate de cabane poleite cu aur şi gheţari de cristal

 

Oferind câte ceva pentru fiecare în două palete de culori distincte – nuanţe calde de maroniu, bronz şi crem şi, alternativ, nuanţe reci de albastru, roz şi mov – Paletele pentru ochi şi obraz ARTISTRY prezintă şase nuanţe de farduri de pleoape cremoase şi delicate, care se aplică uniform şi arată încântător. Disponibile într-o varietate de finisări – strălucitor, lucios sau metalic – fardurile pot fi aplicate individual sau în straturi, pentru un aspect mai dramatic. Combinate cu două pudre mătăsoase pentru pomeţi, alături de pensule de dimensiuni optime pentru a fi purtate în poşetă, paletele permit o aplicare perfectă atât acasă cât şi la drum. La fel de frumoase pe cât sunt de practice, fiecare dintre acestea sunt personalizate cu un imprimeu tip „crocodil” şi împachetate   într-un săculeţ de catifea neagră, creat special pentru acest set de lux.

 

Pentru buze seducătoare, Luciurile de buze ARTISTRY duo oferă câte două nuanţe cremoase în tonuri calde şi respectiv reci, care îmbracă buzele într-o strălucire de satin, cu o uşoară aromă de vanilie. Oferind un răsfăţ rafinat, învelit în aur placat de 24 de carate şi împodobit cu cristale Swarovski, ambalajul este inspirat de modelele elegante ale plăcuţelor ataşate la bagajele vintage, pentru cel mai şic şi cel mai exclusivist accesoriu al sezonului.

“Fie că se află pe pârtie sau la plajă, la birou sau în oraş, Colecţia de machiaj ARTISTRY „Escape to Paradise” Toamnă 2012 oferă unei femei stilate tot ce are nevoie pentru a arăta şi a se simţi strălucitoare şi elegantă,” a declarat Rick DiCecca, global makeup artist pentru ARTISTRY.

Colecţia de toamnă Escape to Paradise include şi un Dermatograf pentru ochi într-o nuanţă universal atrăgătoare şi deosebit de rafinată, Antique Silver. Dotat şi cu un bureţel încorporat pentru estomparea culorii, dermatograful pentru ochi are la bază o formulă foarte comfortabilă din ulei de jojoba, vitamina E şi ulei extras din seminţe de bumbac, care oferă hidratare, nu încărcă şi nu se întinde. În completarea look-ului, Mascara ARTISTRY pentru alungire şi definire în nuanţa Granite cu formula inovatoare FlexFX accentuează şi separă genele, alungindu-le cu generozitate, pentru o privire captivantă şi fermecătoare.