Nomasvello® – Modul simplu si definitiv de a scapa de parul nedorit de pe corp

Epilarea este o procedura cosmetica ce de multe ori le da mari batai de cap femeilor. Fie ca alegem calea de durata dar dureroasa, fie ca alegem epilarea fara durere dar de scurta durata mai niciodata nu gasim o solutie care sa ne multumeasca cu adevarat tocmai pentru ca pentru fiecare procedura exista numeroase avantaje si dezavantaje.

maxresdefault

Totusi de cativa ani a aparut si solutia pentru aceasta problema, fotoepilarea sau epilarea definitiva, care ofera femeilor solutia ideala de a scapa de parul nedorit de pe corp pe termen lung. Epilarea definitiva poate fi considerata o investitie pe termen lung, ce te scuteste de durere si de „grija” epilarii, rezolvand totodata si alte probleme, cu ar fi foliculita.

Fotoepilarea este indepartarea parului cu ajutorul luminii prin deteriorarea in mod selectiv a foliculilor de par, fara a dauna tesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina si o conduce catre foliculul de par, unde este transformata in caldura, distrugand celulele germinale, care hranesc parul. Eliminand aceste celule, parul moare si cade la un interval de 15 zile de la tratament. Inca de la prima sedinta 30% din firele de par vor disparea.

nomasvello_

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului (epilare definitiva). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de epilare definitiva in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane (fototip), astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata.

Un alt avanataj al fotoepilarii este faptul ca este efectuat doar de personal specializat conform standardelor internationale ale Nomasvello®, numarul 1 mondial in epilarea definitiva, ce te asista inca din faza de testare a tehnologiei si pana la finalizarea tratamentului.

nomasvello-ploiesti-1

Iar daca vorbim de avantaje trebuie sa mentionam ca si pretul reprezinta unul, doar 135 ron sedinta/ zona, totusi cel mai bine este sa achizitionati abonamente, care au preturi si mai prietenoase, cu pana la 33% discount, pentru a securiza investitia in sanatatea si frumusetea pielii, obtinute prin epilarea definitiva.

In plus puteti testa gratuit epilarea definitiva in salon si va puteti bucura de numeroase beneficii si oferte!