Artmark si Casara – un parteneriat creativ in zona deco din Romania

Artmark si Showroom-ul Casara au stabilit un parteneriat strategic, in urma caruia arta va fi adusa mai aproape de cei ce investesc in frumos. Incepand cu luna noiembrie  Casara va gazdui lucrari exceptionale, valorand zeci de mii de euro. Lucrarile vor fi expuse intr-un aranjament tipic unei case, si nu intr-un muzeu impersonal. Proiectul cuprinde o serie de evenimente tematice, in care vor fi implicati inclusivi designeri de interior.

“Impreuna cu reprezentantii Artmark ne-am gandit ca ar fi o provocare sa aducem arta mai aproape de cei care sunt pasionati de frumos, de design-ul interior dar si de cei ce stiu sa faca o investie profitabila. Caci toate tablourile expuse vor fi scoase la licitatie”, declara Isabel Buganu si Laura Calin, managerii Think PR, agentia ce se  ocupa de implementarea proiectului..

Printre artistii deja expusi, intr-un prim eveniment experiment, au fost  Corneliu Baba, Nicolae Darascu, Jeno Koszkol, Theodor Aman, Nicolae Grigorescu si Constantin Piliuta. Informatii despre licitatii gasiti pe site-ul www.artmark.ro.

Despre Casara

Un spatiu in care sa redescoperim tot ce e feminin, imperfect si ca odinioara, tot ce e realizat manual, nu in serii standardizate, tot ce e natural, simplu si confortabil. Plusuri, cristale, mobilier cu detalii fermecatoare, portelanuri pictate, carafe argintate, toate amintind pe rand de eleganta.

Calea Dorobantilor nr. 159.

www.casara.ro

Despre Artmark

Artmark este prima antrepriza cultural din Romania. S-a infiintat in 2008 si in mai putin de un an de la lansare a devenit lider, detinand 70% din piata de arta din Romania.

Cinci ani mai tarziu, Armark si-a diversificat oferta de arta punand in vanzare atat arta  plastic cat si arta decorativa: obiecte de argint, bijuterii, carti vechi, obiecte masonice.