Ați încercat experiența Kindle?

Tehnologia modernă s-a insinuat încet, încet apariţia în vieţile noastre, până când am devenit dependenţi de ea.

Într-o lume tot mai ocupată, majoritatea informaţiilor le căutam pe internet. În era vitezei, când informaţiile sunt tot mai preţioase, să le poți găsi, într-un timp record, poate să fie o provocare.

Dar imaginaţi-vă cum ar fi să ai toate informaţiile utile, într-o loc uşor de accesat oricând ai nevoie. Acum este posibil cu tableta Kindle, despre care probabil că ați auzit.

Amazon, cel mai mare site vânzător de cărţi din lume, a înlocuit cărţile clasice cu variante electronice. În acest mod, nu doar că mediul este protejat, dar prin achizionare, primești instant cartea dorită.

Kindle este un gadget lansat în urmă cu cinci ani, iar populariatea lui a crescut vertiginos, datorită cărţilor în format electronic oferite de Amazon, periodic.

Rolul acestui gadget este cel de stoca cărţile sub formă de e-book-uri, astfel creându-ţi propria bibliotecă virtuală. Poţi păstra peste 1400 de cărţi, iar cu un singur click poţi accesa toate titluri stocate.

Tableta Kindle este perfectă dacă sunteţi una drintre acele persoane ocupate, sau tot timpul în mișcare.

Tableta este de dimensiuni reduse 166 x 114 x 8.7 mm, 170 g şi memorie de 2 GB. Este foarte uşor de transportat în geantă, neocupând mult spaţiu. Preţul acestui gadget diferă în funcţie de performața acestuia şi de locul de unde îl achiziționați. Poate costa între 400 lei şi 1000 lei.

Iar pentru a satisface setea de lectură a oamenilor, au apărut şi câteva siteuri specializate în cărţi electronice de unde le poţi decarca gratis sau le poţi cumpăra.

Secretul acestui gadget este ecranul E Ink care nu oboseşte ochii, întrucât foloseşte cerneală la fel ca cea pentru printarea ziarelor, doar că particulele de cerneală sunt afişate electronic. Acest ecran nu reflectă lumina aşa că puteți citi atât în parc, în aer liber, cât şi în sufragerie fără a avea vreun disconfort.

Bateria are o viaţă lungă, de aceea, o singură încărcare pe lună este suficientă. Kindle este foarte uşor de folosit, având un design simplu şi minimalist. Fontul scrisului îl puteţi alege în funcţie de necesităţile dumneavoastră dintre cele opt dimensiuni disponibile.

Puteţi opta  pentru unul dintre cele 16 tonuri de gri, nuanţa cea mai potrivită pentru vederea voastră. Iar dacă alegeţi un model de Kindle cu wi-fi vă puteţi updata oricând statusul de facebook sau twitter cu citatele preferate din cărţi fără să părăsiți pagină.

Anca Spulber

Sursa foto:

emag.ro