#Baneasagoestopitti at #pittiuomo91 event

IMG_0146

Denis Radu: Au trecut opt luni de la ultima editie #PittiUomo90, dar si opt luni de la prima colaborare #blackteam cu Baneasa Shopping City vs. Pitti Imagine. Si, cum lucrurile bune trebuie repetate, aceasta a continuat si in 2017 cu #PittiUomo91, care s-a desfasurat intre 9 si 13 ianuarie la Firenze.

Monica Munteanu: Ne place Baneasa Shopping City din foarte multe motive: continua sa ramana singura entitate fashion din Romania care face asocieri de imagine atat la nivel national, cat si international, se implica in multiple proiecte neconventionale (cu precadere in zona de fashion), de exemplu- Paris Fashion Week sau targul pentru barbati, Pitti Imagine. 

Prin simpla deschidere si dorinta de a sustine astfel de proiecte, Baneasa Shopping City este unul dintre brandurile care aduc plus valoare imaginii nationale in zona frumosului, artelor, modei, libertatii de exprimare.

Noi, #blackteam (Monica Munteanu PR si Denis Radu PR), impreuna cu The Storyalist (Dacian Foldi) am reprezentat din nou Baneasa Shopping City la Pitti Imagine 91 si dincolo de piesele vestimentare negre si traditional romanesti, am putut aduce un strop de culoare prin atitudine.

Materialele foto si video furnizate de la fata locului, spun totul mai mult decat o mie de cuvinte.

 For a special year vibe!

IMG_0147