Bãrbat, vârstã medie, vreau sã am o fațã îngrjitã!

Nu doar femeile doresc sã aibã o piele de invidiat. Uneori uitãm cã mai existã și partea masculinã în viața noastrã, când vine vorba de îngrijirea pielii. Uimite sau nu și bãrbații au nevoie de sfaturi care sã îi ajute la pãstrarea în bunã stare a propriului corp.

Sursă foto: health.ninemsn.com.au

Partea problematicã a corpului unui bãrbat este cu siguranțã fața, deoarece acolo pilozitatea este destul de accentuatã și pe deasupra starea acesteia este și mai agravatã de faptul cã majoritatea bãrbaților se bãrbierește, dacã nu în fiecare zi atunci o datã la douã zile.

Îatã câteva sfaturi destul de folositoare pentru ca dumneavoastrã, domnilor, sã aveți un ten cat mai frumos:

– Pentru o curãțare profundã este recomandat ca bãrbații sã foloseascã un exfoliant, deoarece acesta elibereazã firele crescute sunt piele și în plus înlãturã celulele moarte. Se știe cã bãrbații fac întotdeauna lucrurile pe grabã și nu prea au mult timp de pierdut, de aceea ei pot folosi exfoliantul când fac duș, pentru cã în acest fel porii lor se vor deschide din cauza apei și curãțarea va fi realizatã mult mai ușor.

– Dacã nu doriți sã aveți riduri premature, cel mai bine ar fi sã vã hidratați tenul cu ajutorul unei creme. Barbații au în general tenul foarte uscat din cauza loțiunii de dupã bãrbierit. Dacã vã hidratați pielea veți preveni apariția ridurilor chiar și cu ani.

– Și bãrbașii se confruntã cu problema  cearcãnelor! Poate chiar mai mult decât femeile. Este atat de simplu însã sã preveniți apariția cearcãnelor! Tot ce trebuie fãcut este ca înainte de culcare sã aplicați sub fiecare ochi un strop de cremã sau ser pentru ochi.

– Cum existã bãrbați cu piele uscatã, existã și cei cu piele grasã. Acestora le este recomandat sã foloseascã loțiuni și creme fãrã ulei sau produse care  conțin acid salicilic.

Nu vã sfiiți sã urmați aceste sfaturi! Cu siguranțã vã vor folosi și rezultatele vor fi permanente dacã aveti grijã de tenul dumneavoasrã!