Barbatii SARTO

SARTO made to measure, primul concept-boutique masculin din România, a lansat *Bărbaţii SARTO şi ghidul vestimentar SARTO

Lansarea conceptului *Bărbaţii SARTO şi a ghidului vestimentar SARTO toamnă-iarnă 2012/2013 a avut loc în data de 28.11.2012, la ora 19:30, la Hotel Arc de Triomphe, strada Clucerului, nr. 19, Bucureşti.

Scopul evenimentului a fost celebrarea culturii vestimentare masculine în România, odată cu lansarea ghidului vestimentar SARTO toamnă-iarnă 2012/2013. SARTO şi-a propus, odată cu lansarea ghidului, înţelegerea impactului atitudinii şi vestimentaţiei, atât la nivel personal cât şi la nivel de grup. Există cultură vestimentară în România şi bun simţ, iar SARTO şi-a propus să redea aceste elemente cu ajutorul unui film de prezentare şi a unei suite de poze cu cei mai bine îmbrăcaţi bărbaţi din România.

SARTO este primul concept-boutique masculin din România, care integrează un serviciu profesionist de consiliere vestimentară cu stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură.