Băuturile din malţ: răcoritoare, sportive, sănătoase !

Dacă vrei să trăiesti sănătos cu siguranţă te interesează ultimele trenduri în ceea ce priveşte o alimentaţie echilibrată.  Ştiai că băuturile din malţ sunt o sursă naturală de energie şi sunt bogate în nutrienţi pe care corpul nostru îi poate procesa cu uşurinţă?

Döhler susţine şi promovează un stil de viaţă sănătos, furnizând ingrediente naturale de cea mai bună calitate industriei producatoare de băuturi: baze de malţ brun şi blond, baze de malţ îmbunătăţite, filtrate şi concentrate, arome naturale de fructe, arome naturale de bere şi baze de cremă de malţ.

Malţul este un ingredient ce conţine proteine, minerale şi carbohidraţi, suplimente extreme de importante pentru o bună funcţionare a creierului, muşchilor şi sistemului nervos uman. Mai mult decât atât, bauturile din malt contin vitamine din complexul B, oferind corpului nostru electrolitii şi oligoelementele necesare, precum magneziul, calciul şi potasiul.

Aceste băuturi răcoritoare şi sănătoase de care consumatorii din Orientul Mijlociu, Africa şi Europa de Vest se bucură de mai multă vreme mai conţin polifenoli, proteine şi aminoacizi valoroşi care te vor ajută în lupta împotriva stresului şi îţi vor fortifia organismul pentru ca tu să rezişti la efort psihic pentru o perioadă mai lungă.

Suntem siguri că visezi la o silueta de invidiat, iar daca o ai deja încerci să o păstrezi. Aşa că nu putem sa nu îţi spunem ca băuturile din malţ au mai puţine calorii chiar şi decât laptele şi sucurile de fructe. Iar gustul unic şi irezistibil te va impresiona în mod placut.