Baza de machiaj – de nelipsit pentru un machiaj desăvârşit

Ştim cu toate că un machiaj reuşit începe întotdeauna cu aplicarea unei baze de machiaj de calitate, care să asigure atât rezistenta acestuia, cât şi să şi protejeze tenul de factorii tot mai nocivi din mediu. Această etapă nu trebuie omisă, pentru că ea nu aparţine doar profesioniştilor, ci trebuie urmată de fiecare dintre noi, consumatoarele de make-up.

Baza de machiaj poate fi o cremă de hidratare uzuală, urmată de un produs corector sau un primer, însă înainte de a face alegerea trebuie să ţinem cont de nevoile tenului nostru. Baza de machiaj are totodată rolul de a corecta micile imperfecţiuni ale pielii, cum ar fi porii dilataţi şi petele de culoare şi să pregătească tenul pentru aplicarea fardurilor.

Aşa cum v-aţi obişnuit deja, Flormar vine în întâmpinarea nevoilor consumatoarelor cu un produs inovator, cu care fiecare dintre noi ar trebui să îşi înceapă ritualul de machiaj.

Este vorba despre primerul cu efect iluminator, cheia către un machiaj ultra rezistent. Textura sa delicată se absoarbe rapid şi creează un efect mat şi uşor pudrat la nivelul pielii, asigurând aderenta fondului de ten ce urmează a fi aplicat.

Graţie extractelor naturale de acacia şi ceai verde, primerul menţine elasticitatea ţesuturilor şi protejează tenul împotriva radicalilor nocivi din aer, prevenind îmbătrânirea tenului. Formula sa este îmbogăţită cu extract pur de viţă de vie argintie, originară din Asia, un antioxidant foarte puternic, care favorizează regenererea celulară şi controlează secreţia de melanina, responsabilă de apariţia petelor de culoare.

Efectul este acela de transparenţă, prospeţime şi luminozitate, care îţi vor garanta un machiaj profesionist, expresiv şi de lungă durată.

Preţ: 42 lei.