Beauty of Entrepreneurship 2016 – un eveniment cu speakeri internationali si inspirationali

Un vis devenit realitate, eveniment organizat la initiativa Cristinei Chiriac, Presedinte al Asociatiei Nationale a Antreprenorilor (www.anaa.ro). Evenimentul a fost un succes: prima conferinta internationala din Romania, dedicata antreprenorilor si tuturor celor ambitiosi, curajosi si cu abilitati de leadership. Beauty of Entrepreneurship a avut loc la Facultatea de Drept, din cadrul Universitatii din Bucuresti si s-a bucurat de un public numeros, public ce a fost captat de speakeri internationali si inspirationali:

15000720_1246121435448054_3811162638579838360_o

Perry Timms – speaker TEDx, a fost gazda evenimentului si a incantat publicul prin prezenta si discursurile sale;  Penny Haslam – speaker profesionist, cu experienta in jurnalism de business in cadrul BBC, in prezent specializata in consultanta media si formare profesionala. Penny a vorbit despre importanta Performantei, Imaginii si Expunerii in business;  Karin Tenelius – speaker, inventator, autor, antreprenor. O persoana ambitioasa si cu darul de a motiva pe toti cei care o cunosc. Karin a vorbit despre experienta ei de viata si cum a ajuns sa ofere consultanta de management pentru companii;  Julie Bishop – specialist in social media si recrutare de personal cu ajutorul canalelor de social media, in branding si marketing. Julie a povestit din experienta ei de viata si business si cum iti gasesti calea, cum te adaptezi; Branislava Antovic – blogger si fashion stylist din Serbia, antreprenoare si pasionata de lumea modei. Branislava a incantat publicul prin povestea sa de viata si cum a devenit antreprenoare;  Yvette Larson – fondatoare a The Bucharest Lounge, o suedeza care a vrut sa faca cunoscuta intregii lumi frumusetea Romaniei. Yvette a povestit cum s-a adaptat vietii de business si de antreprenoriat;  Maria Andrei – in prezent style & lifestyle director. Maria are o vasta experienta in domeniu, avand in portofoliu colaborari cu Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eva.ro si multe altele; Paul Renaud – Certified Executive Coach (ICF), specializat in performanta profesionala, marketing si neurostiinte a intervievat-o pe Maria Andrei, oferind astfel publicului informatii pretioase legate de evolutia in cariera;  Daniel Mandita – co-fondator Tango Tangent, a trecut prin multe schimbari profesionale pana cand a descoperit adevaratul drum – Tango. Daniel Mandita si Gilbert Iscu, co-fondator al Tango Tangent, pasionat de tango, dar si de marketing, ocupandu-se de imaginea si intregului cadru de marketing si creatie al scolii, au incantat publicul printr-o scurta demonstratie in pasi de Tango.   Adevarata lectie de dans, dar si de business.

Conferinta a fost urmata de doua sesiuni de discutii moderate de Perry Timms, avand ca invitati pe: Carmen Burtea, Aristide Seri, Cori Gramescu, Nicoleta Munteanu. Aici s-a discutat despre Inspiratie si Creativitate in Antreprenoriat si in Business, pe subiecte precum: Gasirea surselor de inspiratie, Transformarea inspiratiei in realitate, Creativitatea si studiul de piata, Legatura dintre valoarea adaugata si principiile de baza.

Evenimentul s-a incheiat cu o Gala de premiere care a avut loc la Sheraton Bucharest Hotel, unde au participat persoane publice si din mass-media. In cadrul Galei au fost premiate zece doamne de succes in antreprenoriat si businss: Paula Dobrescu – fondatoarea Business Travel, Cori Gramescu – fondatoare LadyFIT Gym, Amalia Iscu – co-fondatoare si instructor de dans Tango Tangent, Magda Bei – fondatoare Graphtec Design, Ana Maria Stefan – fondatoare Sophia Romania, Daniela Teodorescu – redactor sef al revistei Avantaje, dr. Alina Hanif Crantea si dr.Irina Gavrilut – medici stomatologi in cadrul clinicii New Dental, Monica Stefan – membru ACCA si manager de echipa in cadrul Soter & Partners, Irina Maria Ursan – Director Dezvoltare aBeauty Clinique – un brand in domeniul esteticii faciale si corporale neinvazive si minimum invazive.

A fost o zi glorioasa si un eveniment reusit, menit sa schimbe vietile celor care inca mai cred intr-o lume mai buna! Toate imaginile de la conferinta pot fi descarcate de pe pagina de facebook a Asociatiei Nationale a Antreprenorilor.

Evenimentul se doreste a deveni unul recurent in Romania si cu siguranta se va intampa acest lucru, daca in continuare vor fi parteneri la fel de generosi si cu suflet mare.