Beautycosmetic.ro şi Instilulmeu.ro te invită la concurs! CONCURS INCHEIAT!

Castigatoarea premiului oferit de Beautycosmetic.ro ce consta intr-un set Matrix Total Results Moisture compus din sampon, balsam si tratament bifazic, este Buscan Elena Adina. Asteptam datele tale pe adresa noastra office@instilulmeu.ro. Felicitari!

Instilulmeu.ro vă invită la concurs cu Beautycosmetic.ro, site pe care puteţi găsi atât produse cosmetice pentru faţă, păr şi corp cât şi diverse accesorii şi aparatură.

Premiul oferit constă într-un set Matrix Total Results Moisture compus din şampon, balsam şi tratament bifazic, gamă profesională pentru păr uscat, lipsit de vitalitate, hrăneşte părul redându-i strălucirea.

Aici găsiţi produsele

  • 1. Participanții la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi răspunsul la întrebarea: ‘’Ce produs de pe site-ul Beautycosmetic.ro vă place cel mai mult ?” însoţit şi de link-ul produsului de pe site-ul Beautycosmetic.ro.

  • 2. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Beautycosmetic  Click AICI.

  • 3. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

  • 4. Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

  • 5. Trebuie să completezi formularul de inscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de 8 martie 2012, la ora 23:59. Câştigătoarea va fi aleasă cu ajutorul random.org şi anunţată tot în cadrul acestei postări după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

Atenţie! În situaţia în care caştigătoarea nu ne va trimite datele de contact în termen de 3 zile de la încheierea concursului pe adresa office@instilulmeu.ro, vom alege o altă persoană.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.