Beko Pro Smart, pentru mai multa liniste acasa

Îți place stilul de viață alert și intens pe care îl ai, însă ai nevoie și de momente de liniște și de aceea ești în căutarea lucrurilor care îți aduc mai puțin „zgomot”.

 

Beko a găsit soluția perfectă, printr-un produs inovator, mașina de spălat rufe Beko WMB 71242 MII, cu motor ProSmartTM, care asigură o funcționare ultra-silențioasă la cele mai ridicate standarde de eficiență energetică. Tehnologia inovativă a motoarelor „Brushless” utilizează magneții pentru producerea energiei, fără perie de carbon printr-un sistem unic patentat pentru eliminarea vibrațiilor, de 4 ori mai silențios decât cel folosit la mașinile de spălat standard.

În plus, Beko oferă 10 ani garanție motoarelor ProSmartTM, mașina de spălat rufe Beko WMB 71242 MII fiind proiectată tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maximă în utilizare și pentru a asigura eficiență energetică sporită și performanțe superioare la spălare.

Mașina de spălat rufe Beko WMB 71242 MII se încadrează în clasa de eficienţă energetică A++, astfel garantând rezultate optime, cu un consum redus de energie și oferă programe speciale, precum Fashioncare, dedicat materialelor delicate din vascoză sau Daily Express, un program rapid care te ajută  să termini de spălat în 39 minute, cu o încărcare maximă.

Pentru mai multe detalii despre noua mașină de spălat rufe lansată de Beko, intră pe www.beko-ProSmart.ro.

MAȘINA DE SPĂLAT RUFE BEKO WMB 71242 MII

SILENT- 10 ANI garanție pentru motor

CARACTERISTICI

Display LCD

Capacitate încărcare: 7kg

Viteza de centrifugare variabilă: 1200rpm

Amânare pornire 0-24h

Dimensiuni (HxLxA): 84 x 60 x 50 cm

Deschidere ușă 155°

Dispozitiv pentru detergent lichid

Control electronic

Număr programe 16

Tip motor: BLDC – ProSmart Motor

PERFORMANȚĂ

Clasa energetică: A++

Eficiență de spălare: A

Eficiență stoarcere: B

Rezistență durabilă

Nivel zgomot – spălare: 51dBa

Nivel zgomot – stoarcere: 68dBa