Belvedere, colectia creata de Irina Marinescu pentru primavara-vara 2016

“Belvedere este definitia fizica a momentului in care am reusit sa pasesc in afara cercului si sa privesc lucrurile dintr-o perspectiva cu totul diferita fata de mai inainte, o perspectiva din care totul a devenit calm si linistit.

Untitled

Belvedere este despre a face totul asa cum simt si nicidecum conform asteptarilor, despre profunzimea lucrurilor si nevoia de a le transforma in instrumente cu care sa ma pot juca in voie.

Lucrurile ar trebui sa fie intotdeauna asa cum ni le dorim. Ar trebui sa reflecte cum si ce simti, si cu atat mai mult in cazul particular, cand vine vorba despre o rochie.

Mi-am luat libertatea de a produce o colectie fara a considera asteptarile celorlalti, de a fi suficient de egoista pentru a face ceea ce cred a fi mai bine intr-un moment in care viteza este una din trasaturile esentiale ale modei, dar care nu se regaseste si in prioritatile mele; o colectie care sa-mi satisfaca placerea nesfarsita de a desena, de a broda, de a transforma tesaturile in piese, cu apetenta ca isi vor pastra contemporaneitatea, fara a ma teme de trecerea timpului, de disparitia principiilor, a unei estetici anume sau a feminitătii.”

Colectia Irinei Marinescu este completata de capsula designerului de bijuterii Madalina Radulea (Madeleine Artisan Jeweler) ce vine sa sublinieze declaratia Irinei, prin naturaletea scoicilor de mare si ocean imbaiate in rasina si “legate” cu argint sau sfoara.

Belvedere poate fi achizitionata din showroom-ul din Intrarea Pristolului nr. 3 sau online. http://irinamarinescu.com

Fiti liberi sa traiti exact asa cum visati.

Mai multe imagini, mai jos:

dig.5

dig.2

dig.1