Liderul în amenajări interioare de lux, Galeriile Noblesse, va avea un nou sediu, unic în Europa de Sud-Est

Anul acesta, Galeriile Noblesse, lider în amenajările interioare de lux, se reinterpretează prin deschiderea în curând a unui nou concept de showroom exclusivist, Palatul Noblesse, care va fi mai mult decât un spaţiu de expunere, reprezentând  un veritabil Centru de Artă şi Evenimente, unic în Europa de Sud-Est. Noul sediu, a cărui lansare oficială va avea loc în luna mai 2014, este o adevărată bijuterie arhitectonică din secolul al XIX-lea ce va găzdui cel mai elegant showroom al Galeriilor Noblesse, precum şi propriul birou de design interior şi arhitectură, Studio Insign.

Noutatea conceptului constă în integrarea şi prezentarea, alături de produsele din portofoliul celor mai importanţi producători internaţionali, a diferitelor opere şi lucrări de artă şi anticariat care vor conferi şi mai multă valoare şi unicitate amenajărilor interioare realizate de Galeriile Noblesse şi Studio Insign.

Designul interior de valoare se obţine doar conectându-se strâns la celelalte arte frumoase precum  pictura, sculptura, fotografia sau artele meşteşugăreşti. În acest sens, noul sediu Galeriile Noblesse, Palatul Noblesse, este cel mai viu şi complet exemplu în care interacţiunea dintre arte creează interioare de o frumuseţe inestimabilă şi cu o puternică încărcătură culturală”, susține Loredana Preda, CEO Galeriile Noblesse și Palatul Noblesse.