Beneficiile sistemelor de epilare

Alege şi tu să ai o piele de vedetă, frumoasă, netedă şi fină, pentru o perioadă îndelungată, fără iritaţii neplăcute sau inesteticele fire de păr crescute sub piele, cu noile sisteme de epilare cu lumină intens pulsată Philips Lumea SC2008, SC2004, SC1991.

Philips Lumea - Laura Cosoi - 1 Philips Lumea SC2008 - Laura Cosoi _1

La un an de la introducerea pe piaţă, Philips Lumea, sistemul IPL nr. 1* în România, îţi aduce în confortul propriei locuinţe metoda de epilare de încredere care previne reapariţia firelor de păr, simplu, uşor, sigur și fără durere. Noile modele sunt mai eficiente și mai rapide decât cele anterioare, accesoriul de corp acoperind acum o suprafaţă mai mare, 4cm².

Philips Lumea  SC2008Philips Lumea SC2004

Pentru a te convinge de calitatea produsului intră pe www.philipslumea.ro şi poţi fi una dintre norocoasele care vor testa Philips Lumea, gratuit, timp de 6 luni.

Beneficiile sistemelor de epilare IPL Philips Lumea

Avantajele utilizării Philips Lumea sunt rezultatele de durată: pielea ta se menţine netedă şi fină timp de 2 luni, după primele 4-5 şedinţe de epilare efectuate o dată la două săptămâni, interval în care pilozitatea este redusă cu peste 75% (rezultate dovedite clinic pentru zona picioarelor).

Pentru a fi sigur de folosit, Philips Lumea este prevăzut cu un sistem de siguranţă care previne pulsarea neintenţionată și are filtru UV integrat, protejând astfel pielea de lumina UV. Philips Lumea nu are componente pe care să fie nevoie să le înlocuiești pe parcursul utilizării, lampa nu se schimbă, și nu necesită produse suplimentare, precum geluri, creme sau folosirea ochelarilor de protecţie.

Laura Cosoi recomandă Philips Lumea

Una dintre cele mai frumoase artiste din România, Laura Cosoi, a testat Philips Lumea şi a fost convinsă de rezultate: „De mai bine de un an, am inclus în rutina mea de frumuseţe Philips Lumea, un prieten de nădejde care şi-a întrecut promisiunile şi mi-a adus mai mult decât o piele netedă, fină şi catifelată, mi-a adus mai mult timp pentru mine. M-am bucurat mult pentru că îl pot folosi acasă şi nu trebuie să mai merg la cosmetică, nu mai depind de programări şi astfel îmi pot controla programul deosebit de încărcat. Dar cea mai fericită m-a făcut faptul că este comod, sigur de folosit şi că mă ajută să am o piele fină pentru un timp îndelungat. Pot purta oricând fustele şi pantalonii scurţi preferaţi, fără nicio grijă. Foloseşte şi tu Philips Lumea şi arată lumii ce piele frumoasă ai!”, spune Laura Cosoi.

Expertiza medicală

Dezvoltat împreună cu oameni de știinţă și experţi dermatologi, Philips Lumea aduce tehnologia inovatoare IPL, folosită cu succes în saloanele profesionale, chiar la tine acasă, simplu, ușor, sigur, de încredere. „Recomand Philips Lumea ca pe o soluţie de epilare sigură, pentru ca voi să vă bucuraţi de o piele catifelată, fără iritaţii și fire crescute sub piele, un timp îndelungat. Tehnologia IPL este una dintre cele mai moderne metode de epilare, care are drept rezultat inhibarea creșterii firelor de păr. Philips Lumea vă oferă tehnologia IPL folosită cu succes în saloanele profesionale. Puteţi folosi sistemul în deplină siguranţă, în confortul propriei locuinţe. Este comod, ușor de folosit și complet nedureros. Nu trebuie să folosiţi ochelari de protecţie sau diverse geluri. Folosit cu regularitate, veţi avea mereu o piele netedă și fină, rezultatele fiind de lungă durată”, spune Ana Fâcă, medic specialist dermatolog.

Gama Philips Lumea

Cele 3 noi modele Philips Lumea SC1991, SC2004 și SC2008 sunt inovatoare și adaptate nevoilor tale. Ele acţionează delicat, fără durere, astfel încât sunt ideale şi pentru utilizarea în zone sensibile ale corpului (axile, zona bikini) și sunt adaptabile tipului tău de piele, deoarece poţi regla intensitatea luminii pulsate (5 nivele).

Produsul premium al noii game Philips Lumea este SC2008 şi vine în plus cu 2 accesorii, unul pentru față, unul pentru zona inghinală, funcționează fără fir și are o lampă cu 140.000 de pulsații luminoase, care asigură folosirea  îndelungată a produsului. Modul de mişcare continuă „Slide and flash” îţi permite să deplasezi cu uşurinţă produsul de-a lungul pielii, ceea ce îl face comod de folosit. Philips Lumea SC2004, funcţionează fără fir şi are o lampă cu 100.000 de pulsaţii luminoase. De asemenea, modul „Slide and flash” îl face uşor de folosit. Philips Lumea SC1991, are fir şi o lampă cu 100.000 de pulsaţii.

Preţuri:

Noul Philips Lumea SC2008 – 2387 lei

Noul Philips Lumea SC2004 – 1909 lei

Noul Philips Lumea SC1991 – 1432 lei