BEWELL STORE – 1 an de beauty concept store

BeWell Store Beauty Concept – situat pe Str D. I. Mendeelev 8, din centrul Bucurestiului a celebrat  1 an de existență pe data de 20 Septembrie 2022.

Stop. Recharge. Glow –  aceasta este misiunea BeWell Store. Pentru noi, este esential să te ajutăm să îți cunoști și să tratezi problemele specifice pielii, să primești informații corecte în legătură cu nevoile tipului tău de ten și de asemenea, să celebrăm împreună frumusețea.  De aceea, la BeWell Store găsești o gamă bogată și completă de produse pentru îngrijirea feței, corpului, make-up și hair.

Am deschis primul nostru magazin fizic în 20 septembrie 2021, iar de un an ne bucurăm împreună de produsele cosmetice premium coreene de îngrijire a tenului, toate pe bază de ingrediente naturale, organice.

Beauty adviserii noștri te îndrumă în a face alegerea potrivită în funcție de tipul tău de ten și de nevoile acestuia și în plus, ai posibilitatea de a testa orice produs atât în magazin, cât și acasă.

ANIVERSĂM 1 AN DE FRUMUSEȚE!

 

Pe data de 20 Septembrie am aniversat un an de frumusețe alături de prieteni, clienți, colaboratori și persoane publice într-un decor vibrant, cu multă energie, zâmbete și strălucire.

Printre invitații de renume s-au aflat: Alexia Eram, Daiana Anghel, Emma de la Zu, Ana Măria Brânză, Valerie Lungu, Sensy, Oksana Ionașcu și Bianca Brighila.

Pentru că ne dorim să strălucești, te invităm să ne vizitezi la BeWell Beauty Concept Store unde am pregătit o săptămână de reduceri și cadouri aniversare!

Partenerii evenimentului au fost:

TEILOR, Crama Liliac, Chez Marie Confisserie, Florile Cezarei, Blaze by Burgerati, SlooP, Nutrisential, The Socialite PR Agency.

#1andeBeWellBeauty #ImF*ckingBeautiful