Bianca Ionita iti spune cum sa iti remodelezi corpul!

Problema slăbitului este întotdeauna de actualitate şi dă bătăi de cap atât femeilor obişnuite, dar mai ales vedetelor, pentru care imaginea este extrem de importantă. Lupta cu kilogramele care nu vor nicicum să se topească a devenit din ce în ce mai dificilă, mai ales că stilul de viaţă modern ne lasă tot mai puţin timp liber pe care să îl dedicăm activităţilor de întreţinere corporală, înfrumuseţare şi relaxare. Cunoscută prezentoare a ştirilor Kanal D, Bianca Ioniţă, a găsit însă în cadrul Clinicii de Reîntinerire laser Fazzada soluţia perfectă aparatul LipoCryo şi ne împărtăşeşte tuturor experienta acestui tratament revoluţionar de slăbit.

Cu un mare succes în clinicile europene specializate în remodelarea corporală, LipoCryo este cel mai nou şi inovator aparat de slăbit, care funcţionează pe baza unei tehnici moderne numite criolipoliza, adică topirea grăsimilor prin îngheţarea celulelor adipoase până la distrugerea lor. Altfel spus, aparat de slăbit şi reuşeşte să înlocuiască ”liposucţia” cu criopoliza, celulele adipoase primind mesajul de „a se sinucide” din cauza frigului indus de aparat. LipoCryo este singurul aparat cu CE medical care scade temperatura până la 3 grade Celsius, şi nu mai puţin (spre deosebire de alte aparate care funcţionează pe acelaşi principiu).

Procedura nu este dureroasă şi lucrează numai la nivelului stratului de grăsime fără să lezeze pielea, fiind utilă celor care vor să-şi subţieze cu câţiva centimetri talia, coapsele şi/sau braţele.

Ce simte pacientul în timpul tratamentului?

lypocryo_productTratamentul cu LipoCryo nu este dureros nici în timpul procedurii şi nici după efectuare. Pacienţii  vor simţi simţi o mică tensiune a pielii în zona tratată datorită efectului de aspirare și o senzaţie pronunţată de rece, iar ulterior există posibilitatea amorţirii sau înroşirii zonei tratate, însă nu mai mult de două ore.

”Nu am simţit absolut nimic, doar un pic de rece, atât. După ce minutele au trecut, deja mă gândeam când să mai vin, pentru că rezultatul este instantaneu, se vedea clar că abdomenul meu se diminuase. Este un aparat minune şi abia aştept să revin pentru a doua şedinţă de Criolipoliza într-un spa medical frumos, de bun gust şi cu doctori minunaţi.”

Cât durează tratamentul cu LipoCryo?

O şedinţă durează între jumătate de oră şi 40 de minute, perioada fiind variată în funcţie de zona tratată şi grosimea stratului adipos. Pentru zone extinse, care necesită un alt interval de expunere la frig, cum ar fi abdomenul, este nevoie de 2 aplicări.

Pentru fiecare parte a corpului care este supusă acestei proceduri sunt necesare 1, până la 3 şedinţe de tratament. După o singură şedinţă, grăsimea zonei se reduce cu 25-45%, ceea ce reprezintă echivalentul a 3 până la 14 mm, iar după 3 şedinţe măsură hainelor poate scădea cu 2 măsuri.

Rezultatele încep să fie vizibile din ziua 15 de tratament şi sunt maximale pentru o şedinţă la 45 zile, fără dietă şi fără exerciţii fizice speciale. După 45 de zile se poate efectua o nouă şedinţă de tratament.

Unde se poate efectua tratamentul cu LipoCryo?

Bianca_Ionita

Aparatul este disponibil în cadrul Clinicii Fazzada, unde atmosfera destinsă şi personalul profesionist dedicat în totalitate clienţilor transforma orice procedură într-un terapie de răsfăţ şi relaxare.

”Când am ajuns la Fazzada nu am simţit nicio secundă ca aş putea fi la doctor, şi asta deoarece din primul moment vezi o cameră de primire ce emană linişte, deşi muzica este superbă pe fundal, iar mobila minimalista îşi găseşte perfect locul. Am cunoscut-o pe Andreea Iftimie, medic estetician şi manager medical al clinicii şi abia atunci am realizat că omul sfinţeşte locul. Este cea mai calmă şi răbdătoare persoană pe care am întâlnit-o în ultimul timp, şi a avut răbdare să îmi explice în ce constă procedura şi la ce rezultate ar trebui să mă aştept,” a declarat Bianca.

Despre Clinica Fazzada

Tratamentele sunt disponibile în cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reîntinerire care înglobează tot ce este mai modern şi performant la ora actuală în categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin şedinţele Pret-a-traiter pentru pacienţi şi poziţionarea ca centru de excelentă în proceduri laser. De asemenea, aici  se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar şi Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce înseamnă că medicii au posibilitatea de a veni cu pacienţii lor şi a-i trata în cadrul clinicii FAZZADA.

http://fazzada.ro/; https://www.facebook.com/FAZZADA.Clinica.Laser.de.Reintinerire