Coafurile clasice pe care le preţuim

Stilul vintage este recunoscut şi în ceea ce priveşte hairstyle-ul. Coafurile vintage vor însemna mereu feminitate, extravaganţă şi senzualitate. Nu ai nevoie de ocazii speciale pentru a avea atitudine, poţi fi întotdeauna aşa.

Anul 2012 vine cu propuneri vintage în materie de hairstyle ce nu trebuie ocolite: bucle lejere, bucle mari sau bucle mici, împletituri de tot felul, toate acestea vin să reprezinte feminitatea în anul 2012.

Coc senzual

Clasicul nu se va demoda niciodată. De aceea, dacă alegi un coc în linii clasice care va da o notă de senzualitate vei fi mai mult decât elegantă şi sofisticată.


Coafura inedită

Dacă vrei să atragi atenţia şi să fii vintage în acelaşi timp, alege o coafură în linii scrute şi “neglijentă”, cu bucle şi volum.

 Bucle ca Marilyn Monroe

Ce poate fi mai seducător decât coafura pe care a avut-o celebra blondă admirată de întreaga lume? Bucle lejere, o tunsoare bob şi multă senzualitate, asta exprimă coafura pe care multe vedete o aleg astăzi. Este mai mult decât vintage, e o coafură eternă.

 Bucle strânse

Buclele strânse şi şuviţele lungi exprimă feminitate şi delicateţe. Onduleurile feminine ne duc cu gândul la moda anilor 1940, la Rita Hazworth.

 

 Bobul

Clasicul bob rămâne în tendinţe şi nu credem că se va demoda vreodată. Această tunsoare a apărut pentru prima dată în Primul Război Mondial şi le făcea pe femei să pară mai puternice şi mai încrezătoare. Votată drept cea mai dorită tunsoare a secolului, bobul se potriveşte oricărei fizionomii şi oricărei culori de păr. Încearc-o şi vei fi cu adevărat vintage!

 

 Simplitate

Specifica anilor ’50, coafura de mai jos poate însemna o cărare pe o parte şi şuviţe ondulate lejer. Acesta este un look de o eleganţă deosebită, reprezentativ fiindu-i afirmaţiile “Simplitatea nu a stricat niciodată bunul gust” şi “Simplitatea rămâne cel mai sofisticat lucru”.

 

Pentru un plus de feminitate, eleganţă şi rafinament, alege coafurile vintage şi nu vei da greş.

Andreea Onofriesei

sophisticatededge.com

onewed.com

wonderingfair.com

desktopbetty.com

zimbio.com