Bijuteriile STEFANEL completează fiecare look

Anul 2014 este unul al experimentelor, al culorii și abordării de noi stiluri. O ținută poate deveni fabuloasă cu accesoriile potrivite, iar bijuteriile din acest sezon au această putere.

 

FN201D T0000 2654

 

Bijuteriile STEFANEL completează fiecare look, pentru a accentua atitudinea femeii Stefanel –  elegantă  și în tendințe. Astfel, pentru a oferi un detaliu strălucitor fiecărei ținute, o atenție specială este acordată de echipa STEANEL bijuteriilor fabricate în Italia, din materiale naturale precum lemn, rafie, sticlă și rășini, în culorile colecției.

 

FN205D T0000 2194 

***

Brandul de origine italiană STEFANEL s-a născut în 1958, iar amploarea dezvoltării business-ului din cei peste 50 de ani de când activează pe piața de fashion retail se datorează faptului că produsele STEFANEL sunt expresia celor mai înalte standarde de calitate și inovație. Iar rafinamentul și eleganța italiană sunt repere pe care STEFANEL le respectă cu strictețe.

STEFANEL a intrat pe piața din România în 1991, într-un moment în care niciun alt retailer de modă străin nu era prezent pe piața locală.