Pregateste-te de sarbatori cu IKEA

Anul acesta, IKEA începe din vreme pregătire pentru sărbători. Colecția IKEA pentru iarnă include două stiluri de decorațiuni sclipitoare, luminițe, textile călduroase și ustensile pentru a umple bucătăria de aroma prăjiturilor de sărbătoare.

ikea1

Înainte ca Moș Crăciun să coboare pe horn, înainte de cumpărăturile de pe ultima sută de metri, înainte de zilele în care se gătește pentru întreaga familie – ne luăm un moment, sau poate două, pentru a ne bucura de lucrurile mici care contează: timpul petrecut alături de cei dragi, obiceiurile pe care le avem în fiecare an și clipele magice în care ne spunem că mai este puțin, puțin până la sărbători. Abia așteptăm!
Cele două stiluri ale colecției de anul acesta au fost pregătite pentru momentele speciale ale fiecăruia. Nu contează dacă te bucură și clinchetul clopoțeilor, ciocnitul paharelor de șampanie sau dacă doar aprinzi o luminiță sau două. Toți entuziaștii sărbătorilor găsesc ceva pentru o vacanța cât mai caldă.

ikea2ikea3

LUMINILE NORDICE
Colecția luminoasă din acest sezon aduce acasă atmosfera de iarnă aşa cum este ea în ţările nordice: neașteptată, capricioasă și, în același timp, simplă și frumoasă. Poate că obișnuitul pom încărcat de Crăciun s-a transformat acum într-o simplă ramură luminoasă. Colecția are toate ingredientele pentru a crea noi tradiții de sărbători cu produsele în care suprafețe lucioase sau mate alternează cu lemnul deschis și pastelurile proaspete.
ikea4
NOSTALGIA TRADIȚIILOR
La celălalt capăt al spectrului, prezentăm o colecție cu un stil bogat și cald – ne îndreptăm către romantismul clasic și nostalgia sărbătorilor de iarnă. Ne întoarcem în timp către momentul în care vechiul și noul se întâlnesc. Inspirată de castele fermecătoare și tonuri întunecate și îndrăznețe, am găsit frumusețea în detaliile date de metale, dantelă și broderie.
ikea5

Lasă un răspuns