Birouri clasice şi moderne

– Un spaţiu de lucru rafinat şi sofisticat-

Spaţiile de lucru ocupau un loc important în casele oamenilor încă din trecut, pe vremea când burghezii îşi primeau invitaţii sau persoanele importante în această încăpere rafinată. În ziua de azi acest spaţiu este important şi chiar obligatoriu pentru persoanele care lucrează de acasă, care au propria lor afacere sau pur şi simplu pentru cei care vor să se relaxeze, să citească o carte sau să navigheze pe internet. Deşi nu întotdeauna un birou este indispensabil, mai ales dacă nu dispui de foarte mult spaţiu, există diferite alternative de a îngloba mobilier pentru birou în orice spaţiu din locuinţa. Indiferent de activităţile desfăşurate în birou, acesta ar trebui să fie un loc plăcut şi luminos în care să poţi lucra cu plăcere.

Din fericire există numeroase modele pe care le poţi alege cu ajutorul Galeriilor Noblesse pentru a transforma biroul într-un spaţiu pe placul tău. De la linii clasice, care impun seriozitate la forme moderne şi noncomformiste, se pot alege piese de mobilier pentru un birou aşa cum ai visat.

Chiar dacă spaţiul pe care doreşti să îl amenajezi este mai mic sau dimpotrivă, foarte mare, poţi aranja piesele de mobilier într-o manieră în care să te încadrezi perfect în acest spaţiu, iar în acelaşi timp să obţii la final rezultatul dorit. Galeriile Noblesse vine în întâmpinarea nevoilor şi gândurilor tale cu numeroase idei de colecţii de birouri care îţi vor încânta privirea şi vor face că munca ta să pară mai uşor de îndeplinit.

Timpul îndelungat pe care îl petrecem în birou poate fi o corvoadă uneori, dar Colecţia Antonelli oferită de Galeriile Noblesse poate face să pară că acest timp este mai scurt, datorită design-ului inedit. Formele rotunjite şi culorile calde redau o atmosferă plăcută şi primitoare oferind senzaţia de circularitate şi continuitate. Această colecţie este subtil impunătoare, fiind potrivită pentru o persoană sobră şi cu un simţ estetic dezvoltat. Practic, Colecţia Atonelli exemplifica un stil eclectic ce îmbină elemente din mai multe stiluri: mobilierul în linii precise dar sinuoase şi de culoare obscură aminteşte de mult-ravnitul baroc al secolului XV-XVI, aceleaşi forme dar în culori deschise, în alb evoca perioada lui Ludovic al XVI-lea datorită candelabrelor preţioase, decorate cu cristale şi braţe intortochetae şi a draperiilor delicate. Clasicul în viziunea Galeriilor Noblesse îmbină lemnul masiv al mobilierului cu tapiţerii din piele naturală ori ţesături fine. Sobrietatea redată de lemnul masiv în raport cu serenul sugerat de culorile palide redau echilibrul specific al clasicului.

Galeriile Noblesse crează proiecte personalizate, birouri care îmbina perfect funcţionalul cu extravagantul, provocatorul cu elegantul său clasicul cu modernul. Biroul clasic are ca material de rezistenţă lemnul masiv, sculptat manual cu motive decorative preluate din sculptura renascentistă, baroca, roccoco sau clasică.

Colecţia Cappa a Galeriilor Noblesse se caracterizează prin linii drepte şi structuri masive, păstrându-se o unitate coloristică până la cel mai mic detaliu al pieselor de mobilier. Scaunul ergonomic oferă doză de confort necesară pentru orele lungi petrecute la birou, astfel nu veţi resimţi dureri de spate şi veţi lucra mai eficient.

Ce este impresionant la Colecţia Ambra recomandată de Galeriile Noblesse este în primul rând culoarea deosebită a mobilierului, modelele şi inserţiile de pe suprafaţa scaunelor, a biroului şi bibliotecii care duc cu gândul la un stil oriental. Această colecţie are un aer de nobleţe care ne transporta parcă pe alte continente.

Clasicul prin definiţie reprezintă ceva ce nu se demodează, ceva ce va dăinui mereu, datorită simplităţii, fermităţii redate prin linie şi culoare, armoniei dintre acestea, prin simetrie, prin echilibrul dintre plin şi gol.

Timpul petrecut acasă, în faţa calculatorului, trebuie savurat în aşa fel încât munca să nu fie o corvoadă. În acest sens, Galeriile Noblesse apreciază colecţia Ilungarni, compusă din piese de mobilier care să satisfacă toate gusturile. Designul urmează linia clasică şi a fost realizat în aşa fel încât să se integreze în orice fel de cameră, prin alăturarea culorilor din tapiţerie, care le conferă un aspect tineresc. Dacă îţi doreşti un birou cu elemente de mobilier clasic, elegant şi foarte comod, colecţiile Roma şi Jasmine îmbină perfect funcţionalitatea, confortul şi esteticul.

Colecţia Studio oferită de Galeriile Noblesse ilustrează exemplul concret al modernului. Liniile ferme dar drepte, colţuroase şi nu sinuoase că în clasic desemnează minimalismul pur. Suprafeţele hi-tech, din sticlă, plexi, inox şi alte aliaje moderne, transparentele, şi formele futuriste încheagă ceea ce se numeşte stilul modern, simplu, decent, poate prea decent, accesibil omului ocupat, omului de afaceri. În ceea ce priveşte mobilierul de birou, cuvântul de ordine este modularitate.

 Galeriile Noblesse oferă o gamă variată de mobilier, pentru orice stil, de la cel modern cu linii drepte şi îndrăzneţe, la cel clasic, art deco sau contemporan şi va invita pe toţi cei care apreciaţi, daţi valoare şi susţineţi bunul gust să vizitaţi site-ul www.galeriilenoblesse.ro sau showroom-urile din Bucureşti şi Bacău, unde puteţi vedea piesele de mobilier şi accesoriile visate. De asemenea, Galeriile Noblesse vă poate oferi soluţii deosebite, dintre cele mai diversificate pentru proiectele dumneavoastră, prin serviciile de consultanţă în amenajare şi design interior.