Black Friday Special reduce preturile la kika

Ca în fiecare an, kika, magazinul de mobilier și decorațiuni interioare, participă la Black Friday cu o selecție de peste 200 de produse cu prețuri mega competitive ce acoperă toate departamentele magazinului. Pe lângă reducerile considerabile, de până la 50%, kika România pune la dispoziția clienților și servicii de livrare, montaj, măsurători, proiectare sau preluare de mobilier vechi.

Alinierea la acțiunea de Black Friday vine ca urmare a interesului manifestat de clienți, magazinul venind în întâmpinarea așteptărilor acestora, în intervalul 15 – 30 noiembrie.

baie-liverpool

Promoțiile vor fi listate pe site în cadrul unei categorii speciale, denumită „trenduri”, iar în magazin, produsele vor fi semnalizate prin intermediul mențiunii Black Friday Special.

Produsele alese de kika pentru Black Friday sunt pentru orice gust și potrivite oricărui buget, astfel ca toți cei interesați să poată găsi ceva pe placul lor la un preț atrăgător și convenabil. De exemplu, un dormitor set “BORBA” fabricat în Germania (compus din dulap, pat și 2 noptiere) va putea fi achiziționat la un preț special de 1399 lei. Un dormitor set ce include dulap cu uşi culisante, pat şi 2 noptiere va putea fi achiziţionat la preţul de 1.489,- Ron  În plus, o altă ofertă de la kika care este pur și simplu irezistibilă constă și în paharele din sticlă ce vor avea prețul de 1 RON bucata. Veţi găsi deci o selecţie variată, de la mobilier de living, canapele la mobilier de hol, de baie dar şi perdele, covoare şi corpuri de iluminat

ihder

Pe lângă cele peste 200 de produse aflate în promoție kika promite să îşi suprindă clienţii şi cu oferte şi surprize de weekend. Astfel, kika oferă clienților oferte irezistibile și o experiență de shopping dintre cele mai plăcute. În plus, clienții beneficiază și de profesionalismul consilierilor, mereu pregătitiți să ofere cele mai bune sfaturi, idei practice și de amenajare pentru fiecare proiect în parte.

khiyutdrs

Cei interesați pot să-și găsească inspirație la cumpărături pe pagina dedicată și să ajungă ulterior în magazin: http://www.kika.com/ro/catalog/m/trenduri/black-friday/

Dacă aveți de gând să introduceți un element decorativ nou în nou în căminul dumneavoastră, acum este cel mai bun moment pentru a face acest lucru.