Bloggerii şi vedetele sunt din nou alături de echipa Habitat for Humanity România la Big Build

Bloggerii şi vedetele din Bucureşti şi Craiova s-au întâlnit la Preajba pentru a fi alături de echipa Habitat for Humanity România la Big Build 12. Eforturile bloggerilor şi vedetelor au fost completate de voluntarii de profesie Vodafone.

 

Din comunitatea bloggerilor, care au lucrat împreună cu familiile beneficiare, au făcut parte: Alex Tunaru, Roxana Bursuc, Anca Duma, Elena Cîrîc, Răzvan Baciu, Andreea Stan, Auraş Mihai, Oana Brătilă, Alin Pândaru, Lavinia Marica, Toma Nicolau, Adrian Ciubotaru, Lavinia Biberi, Ruxandra Predescu, Cristian Clita, Dan Dragomir, Andreea Burlacu, Ionuţ Oprea, Ioana Onicioiu, Adrian Duma, Marius Octavian Călugăru, Răzvan Irimescu, Gabriel Călugăru şi Aurel Geambaşu.

 

Personalităţile din Craiova participante la evenimentul Big Build 12 au fost: Mariana Ionescu Căpitănescu, Marius Măgureanu, Ionel Garoafă, Lavinia Birsoghe, Constantin Enceanu de la Ansamblul „Maria Tănase”, Cătălin Baicuş, Nataşa Raab de la Teatrul Naţional şi Alina Şerban de la TVR Craiova.

 „Ne bucurăm mult pentru că bloggerii şi vedetele s-au simtit atât de bine alături de noi şi sperăm că ne vor ajuta în continuare la transmiterea unui semnal de alarmă asupra numărului impresionant de mare de persoane care trăiesc în condiţii de vulnerabilitate şi la atragerea de fonduri pentru rezolvarea situaţiei locuirii precare în România”, spune Gabriela Grigori, Director Dezvoltare Resurse şi Comunicare Habitat for Humanity România.

Pe lângă bloggeri şi vedete, un număr de 11 reprezentanţi de la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti s-au alăturat echipei de voluntari Vodafone România şi Europharm Distribuţie şi au lucrat la cele 8 case pe care Habitat for Humanity România le va finaliza pe 5 octombrie la Preajba, Craiova. Cele 6 locuinţe din Oradea, care se construiesc simultan cu cele din Dolj, beneficiază de voluntari atât din comunitatea locală, de la Celestica şi Lafarge, cât şi de sprijinul a 40 de voluntari din Irlanda de Nord.

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity este o organizaţie non-profit, a cărei misiune este să elimine lipsa de adăpost şi locuirea precară a persoanelor din întreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat peste 500.000 de locuinţe pentru 2,5 milioane de persoane din 80 de ţări de pe întreg Globul. Habitat for Humanity România a ajutat, până în acest moment, peste 3.300 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judeţele: Bihor, Cluj, Bacău, Dolj, Argeş, Prahova şi Suceava.