Bloggers Lunch by Gallo Nero Dorobanți

Restaurantul Gallo Nero Dorobanți a găzduit luni, 25 aprilie, Bloggers Lunch, un eveniment în cadrul căruia bloggerii au avut parte de o experiență culinară memorabilă, într-un cadru plăcut și relaxant.

Italienii sunt oameni exuberanți și creativi, care își exprimă trăirile prin artă și gastronomie. În cultura acestora, masa luată împreună cu familia și prietenii este cel mai frumos lucru din viața de zi cu zi. Astfel, Restaurantul Gallo Nero a organizat Bloggers Lunch, un eveniment în care prietenii din blogosfera bucureșteană s-au întâlnit pentru a se bucura de timpul petrecut împreună, alături de cele mai delicioase preparate ale gastronomiei italiene.

Bucataria italiană este caracterizată printr-o gamă largă de ingrediente și o bogată varietate a rețetelor. Felurile de mâncare reprezintă un element important al stilului de viață italian, iar bucătarii de la Gallo Nero au reușit să prepare meniuri savuroase și sănătoase, care să respecte cât mai fidel rețetele originale. Acestea au constat în:

  • Vitello Tonato (rasol alb de vitel cu crema de ton si capere)
  • Insalata con Accughe e Olive si Gaeta Sottoaceto (salata de acciughe marinate cu valeriana, masline, rosii cherry si baby spanac)
  • Friptura di Calamari con Salsa Calypso (baby calamari fripti serviti cu sos calypso)
  • Melanzane alla parmiggiana (vinete cu sos de rosii si mozzarella la cuptor)
  • Ficatei de curcan pe pat de rucola cu sos de caise și reducție de balsamic 
  • Polipo e Calamari alla livornese (caracatita si calamari in sos livornez)
  • Frutti di Mare Griglia (caracatita, sepie, calamari, creveti si midii)

81e9b1d5-40c7-4170-9e6d-245604a30f3f 06796ab1-2772-4563-8ed2-07e634b89ab3

Restaurantul Gallo Nero, sarea și piperul bucătăriei italiene din Capitală

Bucătăria italiana este celebră în toată lumea pentru diversitatea și bogăția sa. Dar pentru condimentarea specilităților culinare, bucătarii de la Gallo Nero mizează doar pe calitate și folosesc întotdeauna doar sare de Himalaya și piper, fără alte arome sintetice. De asemenea, se aprovizionează zilnic cu pește, fructe și legume proaspete.

Gallo Nero organizează săptămânal evenimente speciale

Restaurantul își dorește mereu să surprindă chiar și cei mai fideli clienți și organizează periodic (de obicei săptămânal) un eveniment special.  De la tipicul meniu la ,,Cassarecio”, până la meniurile ,,High Class in Room Dinning”, de la banalele bruschete, până la elegantele trufe, Gallo Nero știe cum să personalizeze și să armonizeze clasicele evenimente, indiferent că sunt private, sau de business. Totul, după dorințele clientului și standartele momentului.

Mai multe fotografii, detalii și rezervări pe:  http://gallonero.ro/   și pe Facebook: https://www.facebook.com/gallonero.ro2/

Adresă: Calea Dorobanți, Nr. 239

Telefon: 0728 246 925