Bodyshape face primul antrenament umanitar online. Se participă pe baza dovezii donației pentru lupta anti COVID-19

Bodyshape Transformation Center organizează primul antrenament online în scop caritabil. Sâmbătă, 4 aprilie, între orele 12.00 și 13.00, va avea loc o oră de sport virtuală, prin aplicația Zoom, susținută de specialiștii Bodyshape. Cei care doresc să participe de acasă vor putea accesa link-ul de transmisie live doar dacă au prezentat anterior print screen cu dovada donației către Fundația Prețuiește Viața pentru susținerea campaniei de luptă contra COVID-19.

Astfel, cu o donație de minimum 2 euro, oricine poate trăi experiența de sport Bodyshape și să aibă acces la tipul de antrenament cu care au slăbit mii de bucureșteni în ultimii ani.

„Sâmbătă vom face un antrenament virtual pentru cei de acasă, pentru a-i ajuta să combată sedentarismul și posibilele probleme de sănătate pe care le pot avea în toată această perioadă de izolare. Am adaptat antrenamentele pentru a putea fi urmate de oricine de acasă, doar având nevoie de conexiune la internet și două sticle cu apă. Sportul crește imunitatea, reduce stresul și ne ridică starea de spirit în această perioadă tulbure pentru noi toți! Haideți să punem România în mișcare și să ajutăm cu această ocazie sistemul medical în lupta contra COVID-19! Pentru a participa la antrenamente necesar să donezi înainte minimum 2 euro prin sms la 8825 ajutând convoiul umanitar național al Fundației Prețuiește Viața. Apoi, trimite-ne prin email la info@bodyshapetransformation.com dovada donației, iar noi îți trimitem link-ul privat prin care poți accesa antrenamentul virtual marca Bodyshape!”, declară Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center.

„Cum poți face mișcare având campioni la fitness drept antrenori la tine acasă, dar și fiind de ajutor în același timp? E posibil, ei te ghidează gratuit, online! Nu uita ca sedentarismul și sănătatea nu fac casă bună, ai nevoie de mișcare! Mișcarea este viata! Antrenorii Bodyshape Transformation îți oferă energia, muzica motivațională și exercitii ușor de urmat, astfel încât să îți pui corpul în mișcare alături de întreaga familie!”, adaugă Andreea Marin.

Bodyshape s-a adaptat situației din prezent și organizează, în perioada izolării la domiciliu, antrenamentele online, membrii săi putând face mișcare în continuare acasă și să beneficieze în același timp de sfaturile nutriționistului.