Săli de fitness la care poţi merge, în București

Iată că a sosit și mult așteptata vară și odată cu ea și ieșirile în parc, în cluburi sau la ștrand! Cum e lesne de înțeles că fiecare dintre noi vrea să se simtă bine în pielea sa și să fie mândru de  propriul corp, ne-am gândit că v-ar fi de folos să vă sugerăm o mică listă cu unele dintre cele mai bune săli de fitness din București!

De ce să alegeți o sală de fitness? Răspunsul este simplu: pentru că doar astfel vă puteți defini și întreține acel corp de invidiat după care tânjește foarte multă lume!

Pure Health& Fitness este o rețea renumită internațională care are un centru și în București, în Afi Palace Cotroceni. Fiind situat la intersecția a trei cartiere bucureștene, clubul aduce un nou standard în ceea ce privește sălile de fitness din România prin orele extinse de funcționare, colectivul de antrenori profesioniști, precum și prin facilitățile moderne care oferă garanția satisfacției complete.

Este de menționat faptul că această sală de fitness este deschisă și în weekend, între 08:00  şi 21:00, pentru cei care sunt dornici să își lucreze cât mai mult corpul sau care nu au timp să treacă pe la sala de fitness, după programul de muncă.

WestLife Fitness & Aerobic  – aflată în Sectorul 5, în zona Academiei Militare, această sală vă pune la dispoziție o varietate de echipamente cardio, fiind utilată profesional și un program de aerobic cu activități antrenante, fiind o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, în special pentru persoanele ocupate, care neglijează exercițiul fizic.

În cazul în care veți dori să aflați mai multe detalii despre ofertele și promoțiile verii, puteți consulta site-ul westlifefitness.ro unde veți găsi și alte facilități precum reduceri pentru abonamentele de familie, pentru studenți sau în varianta corporate, pentru grupuri de persoane care lucrează în cadrul aceleiași companii.

Gema Fitness este un alt centru renumit din București la care puteți avea acces foarte ușor, fiind situat în Sectorul 6, în cartierul Militari. Clubul dezvoltă mai multe tipuri de activități: fitness, body-building, aerobic, cardio, spinning și arte marțiale.

Acesta pleacă de la premisa că activitatea într-o sală de fitness reprezintă o condiție pentru a arăta și a ne simți bine și pune accentul pe oferirea unor antrenamente diferențiate în funcție de vârstă, de capacitatea de efort a fiecărei persoane, greutate, înălțime, sex, scopul urmărit și sănătatea organismului.

LaLa Fitness este o sală de fitness exclusiv feminină, aflată în Prelungirea Ghencea, zona intersecției cu Valea Oltului. Este o sală de fitness cochetă, cu un design atractiv și o atmosferă primitoare, unde se spune că totul este la standarde ridicate, în afară de tarife.

În plus, dacă timp de trei luni îți reînnoiești periodic abonamentul în termen de şapte zile,  eşti răsplatit pentru fidelitate, consecvență și determinare, așa că ai toate motivele să încerci!

Lotus Sport este un club la fel de cunoscut, ce funcționează din anul 2002, în Sectorul 4, având două sedii, unul lângă City Mall și unul în Centrul Huedin, ambele fiind dotate cu săli de fitness moderne și cu servicii profesionale.

One Fitness este o sală de fitness localizată în zona 1 Mai, fondată din inițiativa Dianei Oprea, Campionă Mondială la Fitness în 2006. Acesta este un concept ultra-modern, care reunește experiența campionilor în domeniu, toți sportivi de performanță, cu programe noi și cu un spațiu elegant și dotat cu aparatură modernă.

MG Sport Club este situat în unul dintre cele mai frumoase locuri din București, în zona Lacul Tei, oferind o varietate de servicii la standarde înalte de calitate. În cadrul sălii de fitness se poate beneficia, la cerere, de antrenor personal, în schimbul unor tarife acceptabile.

Omnix Club se găsește în incinta complexului rezidențial Omnix City, din Voluntari și reprezintă soluția ideală pentru cei care locuiesc în zonă și vor să-și mențină forma fizică, lucrând într-o sală de fitness ce beneficiază de condiții excelente și dotări de top.

X-Fitness este una dintre cele mai bune săli de fitness din zona Floreasca. Fiecare client nou al acestei săli este măsurat, cântărit și îndrumat către programul de fitness potrivit, supravegherea instructorului fiind inclusă în prețul abonamentului. Programele de exerciții sunt și ele destul de vaste și în permanență dezvoltate.

SanGym este o sală de fitness situată în zona Dristor, la aproximativ zece minute de stația de metrou, ce oferă diferite tipuri de antrenamente, pentru toate nivelurile, de la începători la avansați, la prețuri rezonabile și calitate ridicată.

V-am prezentat aici o mică parte din varietatea soluțiilor la care puteți să optați în ceea ce privește sălile de fitness din București în speranța că vă vom da un mic imbold pentru a vă apuca de treabă!

Bujor Elena-Mădălina