Book to school

Achiziționeză cărțile preferate, economisește bani și ajută copiii de la Școala Generală Nr 5 Spiru Haret din județul Botoșani să se bucure de o bibliotecă plină cu cărți.

Litera lansează campania „Book to school” prin intermediul căreia toți cei care își pregătesc începutul de an școlar pot economisi importante sume de bani, primesc cadouri și pot contribui la dotarea cu cărți a unei școli din județul Botoșani. Principalele colecții participante în campanie sunt: Dicționarul universal ilustrat al limbii române în 12 volume, Cronica ilustrată a omenirii în 16 volume, Enciclopedia Universală Britannica în 16 volume, Cursul multilingvistic recomandat de BBC în 30 volume, English Today în 26 volume, Computer și Internet în 15 volume și Biblioteca pentru toți.

Pentru fiecare 10 seturi achiziționate din colecțiile mai sus menționate, două volume din cursul multilingvistic Muzzy vor fi oferite școlii înscrise în campanie.

Programul „Book to school” se desfășoară până la 1 octombrie 2012, însă oferta de carte educațională a editurii Litera va fi actualizată pe tot parcursul anului școlar, promoțiile și premiile fiind constante.