Bourjois creează Volume Reveal, noua mascara pentru volum intens

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi dacă genele tale ar avea și mai mult volum? De câte ori nu ți s-a întâmplat ca acoperirea oferită de mascara să nu fie perfectă?

Știai că nu toate genele sunt vizibile? Genele mici, subțiri și transparente din colțul interior al pleoapei, sunt adesea invizibile la o simplă privire cu ochiul liber. Sau chiar și cele care sunt ascunse…de alte gene sunt greu de observat.

Oferă volum fiecărei gene, fără excepție! Bourjois creează prima mascara care dezvăluie volumul genelor! Ingenioasă și ușor de aplicat, noua mascara permite acoperirea tuturor genelor și devine astfel, noua armă de seducție a femeilor.

MODEL MASCARA VOLUME REVEAL

NOUA MASCARA VOLUME REVEAL de la Bourjois:

  • Are încorporată o oglindă cu zoom X3 pentru a evidenția toate genele. Femeile nici măcar nu au îndrăznit să viseze la așa ceva până acum…O mascara cu oglindă de mărire panoramică.

Așează-o în zona de sub ochi când aplici mascara pentru a beneficia de o claritate și de o precizie incredibilă asupra tuturor genelor. Astfel, vor fi vizibile și genele, care de obicei, rămân ascunse.*

  • Include o perie pentru gene care va amplifica fiecare geană în parte. Inventivă și ușor de folosit, peria pentru gene Volume Reveal oferă acoperire perfectă și catifelată încă de la prima aplicare. **

Peria noii mascara Volume Reveal oferă o textură moale pentru a acoperi toate genele, chiar și pe cele mai scurte. De asemenea, cele două înălțimi diferite ale periilor sunt special concepute pentru a acoperi toate genele și pentru a le oferi volum de la rădăcină până la vârf.

 

Descoperă stilul French Chic suprem

Cu un ambalaj premium, ingenios și ușor de folosit, noua mascara Volume Reveal va fi aliatul de nădejde din geanta oricarei Mademoiselle Chic.

Forma trapezoidală și subțire într-o nuanță stălucitoare de negru, previne alunecarea acesteia atunci când este folosită. Având o formă ergonomică îți va fi foarte ușor să ții oglinda într-o mână, iar aplicatorul în cealaltă.

Negru! Clasic sau waterproof, Volume Reveal întruchipează negrul intens care îți va accentua culoarea ochilor. Volumul este amplificat, ochii sunt…magnetizați.

Preț Recomandat: Mascara Volume Reveal – Radiant black, Waterproof Black (7,5ml) – 61 RON

Produsele vor fi disponibile in magazine incepand cu luna mai.

Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplină libertate de a-și stabili prețurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziționate de la Coty (Furnizor),  indiferent de prețul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoții. De asemenea, Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să își stabilească propria politică promoțională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienților săi, independent și/sau suplimentar față de operațiunile promoționale inițiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).

VOLUME REVEAL RANGE

*86% dintre femeile care au folosit Volume Reveal au descoperit că oglinda de mărire le-a ajutat să identifice toate genele, chiar și pe cele mai mici (Test realizat pe 103 femei).

**83% dintre femei consideră că genele lor sunt vizibil mai îngroșate* (Test realizat pe 103 femei).