Lidl aduce restaurantul „La Iordache” în Constanța, în Săptămâna Românească

 

Împreună cu cei mai experimentați bucătari din România, Lidl deschide faimosul restaurant de tip pop-up „La Iordache” în Portul Tomis din Constanța. Între 27 și 31 iulie, în cadrul Săptămânii Românești, poftește cu noi la masă și descoperă gusturile autentic românești din Cămara Noastră.

Redescoperă tradițiile culinare cu specialități precum Babicul (4.49 lei), preparat ca în Buzău, din carne de oaie și vită, condimentată cu boia naturală din ardei roșii iuți, numai bun cu puțin muștar cu boabe negre (2.99 lei). Încearcă și rulada coaptă de Ceptura (3.29 lei/100g), din piept și pulpă de pui, rumenite la cuptor cât să-ți lase gura apă.

Pune pe platou și brânză Horezu din lapte de oaie (4.99 lei/100g), maturată cel puțin cinci luni și tăiată manual, dar și niște caș afumat (6.99 lei/300 g), din lapte bun, ținut la fum până când a ajuns la consistența și gustul pe care îl vei recunoaște cu usurință. Și mai adaugă și brânză de burduf din lapte de oaie (12.99 lei/400g), făcută numai din lapte de oaie, după o rețetă specifică din Mărginimea Sibiului.

Cum îți surâde o porție de varză sau de fasole cu cârnați, ori cu costiță sau ciolan (4.99 lei)? Și cu un ardei iute în oțet (3.49 lei/140g masă solidă). Dar niște cârnați la garniță (12.99 lei)? Le vei regăsi, alături de multe alte bucate delicioase, pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara, începând cu 25 iulie.

Ca să îți aduci aminte de copilărie, în Săptămâna Românească am adunat cele mai bune deserturi. Pricomigdalele (7.99 lei) sunt proaspete și delicioase, încât simți cum se topesc în gură de la prima mușcătură. Iar sărățelele cu telemea (5.99 lei) sunt numai bune de savurat între mese, sau ori de câte ori ți-e poftă de ceva bun.

Lidl_La Iordache_Constanta

„La Iordache” se deschide în Portul Tomis din Constanța

Dacă ți-am făcut poftă să te înfrupți din specialitățile tradițional românești, înscrie-te și tu pe surprize.lidl.ro/camaranoastra și rezervă-ți gratuit un loc la restaurantul de tip pop-up La Iordache, pe care Lidl îl aduce în Constanța în perioada 27-31 iulie. Poți veni cu 2, 3 sau 4 dintre cei dragi să vă bucurați de o masă pe cinste și de o priveliște așișderea.

Călătorește pe plaiuri maramureșene

Cumpără de minimum 50 de lei și cel puțin un produs Cămara Noastră, înscrie codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro și poți câștiga o excursie la Vișeul de Sus, în Maramureș, oferită prin Lidl Tour. Alături de cineva drag, vei putea dormi în tihnă, timp de 4 nopți, la hotelul de 3 stele Mirage Resort, cu demipensiune. În plus, vei avea ocazia să pleci într-o excursie cu Mocănița pe Valea Vaserului, iar accesul la Aqua Parc este gratuit. Mai multe detalii și regulamentul complet sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.