Bradul de Craciun realizat din o suta de umbrele aurii a fost dezvaluit publicului

Atmosfera festiva a cuprins deja capitala Marii Britanii. Casa de moda Burberry impreuna cu Claridge’s au gazduit un eveniment de gala prin care au celebrat lansarea bradului de Craciun in lobby-ul hotelului. La eveniment au participat peste 300 de invitati, printre care s-au aflat Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry cel caruia i se datoreaza design-ul spectaculos al pomului de Craciun din acest an.

u1oS3V5q3fnjPC7xh9mwdGxuBzPM2be1IbgMxhm_jPg,13uON5DVuJ9TxK2cDV3G6eovggh8RhpoIQ2ExTqpkmw yC7pkeM5qoL197qaY68nxOxUwOCDFcCKmQ6jtXpSyhk

Bradul traditional Claridge’s simbolizeaza inceputul sezonului festiv la Londra si atrage, an de an, numerosi vizitatori care vin sa admire designul magnific. Este pentru prima oara cand Claridge’s colaboreaza cu un designer britanic, iar Christopher Bailey este cel de-al saselea invitat in acest proiect care reinterpreteaza un brad de Craciun intr-un stil distinct si unic.

CT8r1Q1WIAIgYPP CEDtXsrkTPTKwAk_roh9ZJryq_xLUZzAP-6xvthwyG8,jGICrLL2kx0WPwxv55Gpbg8PUZ-k_hTYGafv0LwQwwg

In acest an, bradul Claridge’s este un contrast modern si inovativ intre design-ul “art deco” al hotelului si “exploreaza” conceptul interactiunii publicului cu lumina pentru a sarbatori atmosfera festiva. Realizat din peste 100 de umbrele argintii si aurii, bradul este inspirat din mostenirea britanica a brand-ului, dar si initiative acestuia de a trece barierele digitale prin experiente unice. Astfel, pomul de Craciun contine peste 70 de mii de luminite care se aprind, pe masura ce invitatii trec pe langa el, transmitand zeci de straluciri in interiorul lobby-ului hotelului.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 18:  Lily James attends the Claridge's Christmas Tree Party 2015, designed by Christopher Bailey for Burberry, at Claridge's Hotel on November 18, 2015 in London, England.   Pic Credit: Dave Benett

7T3uTYfNqRODdWAos6ipQqzXyIe0bOD04OmS15LaNE0,1f60aJ01LCFpkv1fthTNaai2nL42BuqK0iGxA-sZohg

 Claridge’s si Burberry au un parteneriat de lunga durata, iar anul acesta, clientii hotelului vor fi ajutati sa isi faca lista de cadouri de Craciun de “Burberry Bellboys”. Situat in Mayfair, Londra, hotelul Claridge’s este un simbol al stilului britanic prin “glamour”, stilul art-deco atemporal si serviciile impecabile. Casa de moda britanica Burberry este un brand britanic de lux care imbina cu succes mostenirea britanica a brand-ului cu inovatia digitala. In Romania, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana nr. 4 si este cel mai mare flagship store din sud-estul Europei care te asteapta in aceasta perioada cu Book of Gifts, o generoasa selectie de produse pentru femei, barbaie si copii, ce sunt potrivite cadourilor in perioada festiva.

3a0bi8pwKpcHw_fSy4y6n8aB0bn0cXfjUTF6QahLBGs _CnAYz0noUEQ-1ZJpD0hDVvp40Sja7SwhxfFSCOHay0,kzkYMAko3cE0heJ-OrfQRqrMKuECVzPN3qFaZvxSihY

Craciunul este unul dintre momentele mele favorite ale anului, asa ca am fost incantat de propunerea de a realiza bradul Claridge’s. Am vrut sa reflectam magia sezonului de iarna, dar si vremea tipic britanica. Bradul prinde viata pe masura ce invitatii se apropie de el, ceea ce aduce un strop de magie acestui moment”, a declarat Christopher Bailey Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry.

7T3uTYfNqRODdWAos6ipQqzXyIe0bOD04OmS15LaNE0,1f60aJ01LCFpkv1fthTNaai2nL42BuqK0iGxA-sZohg 7qSQ_S5iutwpvJgRoZgJsSHlgMUurHO5h3pRJg8ZuOU 


Craciunul a fost dintodeauna considerat un moment special al anului. Suntem incantati sa il intampinam pe Christopher Bailey care va aduce o amprenta personala magiei Craciunului la Claridge’s”, a declarat Thomas Kochs, general managerul Claridge’s.