Braduți de Crăciun din biscuiți

E o perioadă frumoasă a anului, moment în care îți poți lăsa creativitatea să zboare. Masa de Crăciun trebuie să fie frumos aranjată, cu prăjituri cît mai ingenioase și gustoase. Așadar, ideea noastră este cea a realizării unui brad de Crăciun din simplii biscuiți.

Pentru această idee de ceva dulce poți să folosești orice fel de biscuiți, de la cei cumpărați din supermarket, până la cei făcuți în casă. Este foarte important, însă, ca forma lor să fie rotundă, iar mărimile să difere, așa încât să poți face un brăduț liniar.

Ce ingrediente folosești

— Ceai de lămâie

— Topping de ciocolată albă

— Fulgi de ciocolată albă

— Sparkle Gel – gel verde pentru ornat

Cu ce începi?

În primul rând, aranjează biscuiții în funcție de mărime. De la cel mai mare, la cel mai mic. Ornează cu gelul verde de glazură pe marginea superioară și exterioară a biscuitelui, așa încât să pară a fi un inel. Adaugă peste glazură următorul biscuite – ornezi un alt ,,inel” și tot așa, până la cel mai mic.

După ce ai făcut brădulețul, folosește topping-ul de ciocolată albă pentru ornat. Peste ultimul biscuite mai poți face un ineluș din gel, iar în mijloc adaugi puțin topping. Nu uita nici de fulgii de ciocolată.

Ornamentul final poate fi realizat și cu ajutorul perluțelor comestibile.

Și cam asta e tot! Simplu, nu?

Articol scris de: Madalina Tataru