Brandul Marie Ollie si-a lansat prima colectie capsula printr-un vernisaj de Fashion Illustrations

Brandul vestimentar Marie Ollie si-a lansat prima colectie capsula Primavara/Vara 2014 printr-un vernisaj de ilustratii de moda. Ineditul eveniment a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, pe parcursul a 3 zile, in decorul parizian al showroom-ului Marie Ollie.

Ilustratie 1 Ilustratie 2 Ilustratie 3 Ilustratie 4 Ilustratie 5 Ilustratie 6 Ilustratie 7Pia Marina Voicu (InStilulMeu.ro) si Arthur Dinu

   Tablourile inalte de 1,5m, pictate de Arthur Dinu, designerul brandului, prezentau tinutele din colectia lansata, fiecare dintre ele fiind expusa langa ilustratia aferenta.

   „Vernisajul a fost contextul perfect pentru a prezenta stilul si directia Marie Ollie printr-un altfel de eveniment. Modelele de pe podium au fost inlocuite de modelele pictate pe panze. Am vrut sa pozitionez femeia si vesmintele la rang de opere de arta, dar usor de inteles pentru oricine.”

                                                                                               Arthur Dinu – designer Marie Ollie

   Colectia capsula Marie Ollie primavara/vara 2014 face trecerea subtila intre sezonul rece si cel cald, cu materiale fine si fluide, dar si cu tesaturi mai groase.  Printre piesele prezentate se regasesc fustele cu talie inalta, cu pliuri sau conice, din organza, tulle, dantela, bluzele din voal, organza si  rochiile din crepe sau matase. Croielile clasice au fost imbogatite de volume, drapaje, pliuri, suprapuneri, de reinventarea dantelei sau a combinatiei alb-negru. Culorile vedeta au fost negru, alb, nude si o pata de turcoaz pentru sezonul cald.

  „ Imi doresc ca femeile sa redescopere eleganta atemporala prin croielile clasice, feminitatea prin accentuarea calitatilor siluetei si nonconformismul prin volumele si drapajele indraznete. Colectia capsula reuneste coordonatele unui stil inconfundabil prin suprapuneri de materiale, tesaturi texturate si reinterpretarea dantelei si a combinatiei alb-negru.”

                                                                                                Arthur Dinu – designer Marie Ollie

   Femeia careia i se adreseaza brandul Marie Ollie este sigura pe sine si cauta sa transmita asta si prin ceea ce poarta. Alege croielile clasice pentru a nu se indeparta de feminitatea ce o caracterizeaza, dar pluseaza cu elemente nonconformiste si mereu actuale. Stilul ei este inconfundabil pentru ca se transpune cu totul in piesele pe care le alege si opteaza mereu pentru materiale fine, care ii evidentiaza statutul.

   Despre Marie Ollie  

 Marie Ollie este un brand romanesc de creatie vestimentara pentru femei, lansat pe piata in decembrie 2013. Din dorinta de a readuce in prim plan feminitatea, eleganta, pasiunea, delicatetea, caracteristicile de baza ale femeii, Arthur Dinu, designerul brandului, a creat Marie Ollie ca si raspuns al tuturor nevoilor si doleantelor feminine.  Croiala impecabila, materialele fine, drapajele indraznete sunt coordonatele care evidentiaza brandul in peisajul fashion romanesc.

   Marie Ollie isi propune sa fie prima alegere a femeilor atunci cand vine vorba de piese clasice, perfect croite, dar mereu in pas cu actualitatea.