Branduri de lenjerie intimă de lux: tu ce ai alege?

Cea mai sclipitoare lenjerie intimă este numai începutul. Îți vom arăta niște produse stropite de culoare atât de luminoase și sexy încât vei avea o vară incendiară. Tot ce trebuie să faci este să alegi dintre cele mai bune branduri de lenjerie intimă și să începi cumpărăturile.

Fleur of England

După lansarea din 2000, Fleur of England a stabilit noi standarde în designul și producția lenjeriei intime.  Cu printurile desenate de mână, stilul contemporan și excentric, calitatea produselor și fluiditatea materialelor, Fleur of England a devenit una dintre companiile de top ale industriei. Cine iubește Fleur of England? Sarah Jessica Parker, Liv Tyler și Katy Perry.

 I.D. Sarrieri

Prin toate detaliile, I.D. Sarrieri evocă sex, seducție și extravaganță. La 25 de ani, Iulia Dobrin a cumpărat o fabrică de lenjerie și a transformat-o în celebrul brand de lux de astăzi. Cu un design sofisticat și cele mai rafinate materiale (mătase, satin și dantelă italiană sau franceză), I.D. Sarrieri va continua să tenteze provocarea. Halle Berry, Cameron Diaz și Nicole Kidman iubesc I. D. Sarrieri.

Parah

Scopul acestor produse de lenjerie intimă, realizate exclusiv în Italia este să inspire confort și să fie la modă. An după an, Parah a creat linii de lenjerie intimă rafinate, prețioase și convingătoare. Modelul Elena Santarelli iubește Parah.

Guia La Bruna

Lenjeria Guia La Bruna este celebră pentru jocul proaspăt cu formele și culorile. Guia a urmat pașii tatălui ei, tot un designer de lenjerie, însă a introdus câteva idei originale în designul clasic. Se mândrește cu utilizarea materialelor de calitate, favoritul ei fiind mătasea, care se așează perfect pe forma corpului.

Bordelle

Bordelle este o fuziune modernă și neconvențională între lenjerie și îmbrăcăminte. Cunoscuți pentru combinațiile neașteptate și detaliile jucăușe atașate unor designuri stricte și serioase, Bordelle creează un look cu adevărat original. Lubricul și noutatea se unesc în aceste piese făcute pentru a fi văzute. Lady Gaga alege Bordelle.

Andres Sarda

Andres Sarda s-a născut în Barcelona și designul sau reflectă cunoașterea obținută din familia sa, care a avut o fabrică de textile încă din secolul al XIX-lea. Sarda creează colecții care tentează și seduc femeile prin frumusețe și eleganță. Lenjeria este foarte șic și oferă atât stil cât și confort. Modelul Eugenia Silva iubește lenjeria Andres Sarda.

Agent Provocateur

Agent Provocateur a fost conceput pe ideea că femeia ar trebui să înceteze să folosească lenjerie intimă și să înceapă să poarte aceste produse novatoare și colorate care o vor face să se simtă puternică și schimbată. Lenjeria este opulentă și creată pentru a intensifica plăcerile vieții și a dezlega dorințele feminine cele mai ascunse. Paris Hilton și Carmen Electra iubesc acest brand.

La Perla

La Perla este apreciată la nivel internațional ca fiind liderul în lenjeria intimă de calitate pentru gustul desăvârșit, eleganța și calitatea care nu poate fi comparată cu alții. De la nașterea sa din anii ’40, La Perla a fost conturată de definirea artistică și înțelegerea istorică a culturii și modei, făcând că produsele lor să fie de o perfecțiune fără compromisuri. Katie Holmes și Oprah iubesc La Perla.

Veronica Enușcă