Branza proaspata cu smantana Fagaras de la Lactag, unul dintre cele mai apreciate produse traditionale romanesti

Fagaras 200 g

Branza proaspata cu smantana Fagaras de la Lactag este unul dintre cele mai apreciate produse realizate dupa reteta autentica romaneasca. Branza proaspata de vaci si smantana realizate din laptele curat obtinut in Arges si imprejurimi garanteaza un produs autentic, in realizarea caruia se pune accent pe reteta traditionala si pe ingredientele 100% naturale.

 „Consumatorii romani de lactate sunt din ce in ce mai bine informati cu privire la ceea ce cumpara, iar multi dintre ei se indreapta catre produsele autohtone. Acestea pastreaza gustul acela autentic pe care il savurau inca din copilarie, dar si calitatile specifice cu privire la valorile nutritionale”, explica Adriean Asan, Director General Lactag.

Consistenta untoasa, aroma si gustul acrisor al branzei Fagaras face produsul ideal pentru micul dejun. Copiii il prefera datorita texturii sale si il consuma fie in forma tartinabila, fie alaturi de cereale ori fructe. De asemenea, poate fi utilizat in multe retete culinare precum macaroane cu branza, clatite, budinci sau diverse prajituri.

Fagarasul Lactag are un procent mai mare de smantana (40% smantana), ceea ce contribuie la cremozitatea si aroma acrisoara a produsului. Continutul de grasime de 6% asigura satietatea produsului si aroma sa specifica.

Smantana si branza preparate din lapte proaspat sunt alimente indicate in orice regim alimentar, avand rol de protectie a sistemului nervos si cardio-vascular. De asemenea, branza contine calciu, vitamina D si magneziu, esentiale pentru bunastarea organismului. Branza proaspata de vaci contine in acelasi timp mai putine calorii decat alte sortimente de branza, facand-o ideala pentru persoanele care cauta alimente satioase si sanatoase, dar care nu vor sa faca niciun compromis in ceea ce priveste gustul.

Branza proaspata cu smantana Fagaras se gaseste in cutii de 200 g, in toate magazinele din reteaua „Pe gustate” si in lanturile internationale precum Cora, Auchan si Selgros.

Despre Lactag

Lactag este cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui din sudul Romaniei, cu o traditie de peste 50 de ani si cu un capital integral privat. Cofinantarea Sapard a ajutat la modernizarea si retehnologizarea fabricii, astfel incat sa ajunga in prezent la cele mai inalte standarde de calitate. Gama de produse semnata Lactag cuprinde sortimentele de lactate, cat si mezelurile de traditie Pe Gustate. De asemenea, Lactag continua dezvoltarea propriei retele de magazine Pe gustate.