Bograve Luxury – exclusivism la superlativ

page

Stiloul este noua bijuterie! Bograve Luxury, singurul importator din Romania al consacratelor branduri Waldmann si Visconti, va invita sa alegeti dintr-o gama vasta de instrumente de scris sofisticate, stiloul sau accesoriul care se potriveste cerintelor si idealurilor fiecaruia. Un concept dedicat atat colectionarilor de instrumente de scris de lux, cat si oamenilor de afaceri, pasionatilor de frumos sau persoanelor interesate de astfel de obiecte de arta.
Acum mai mult ca oricand arta scrisului este dusa la un nou nivel, in care detaliile si gravurile imbogatesc simplitatea si eleganta stiloului clasic. Pe scurt, Bograve Luxury raspunde celor mai rafinate gusturi, imbinand eficienta cu spiritul estetic.
Lux desavarsit in scris

Conceptul Bograve Luxury reintregeste pasiunea pentru arta si interesul pentru instrumente de scris de lux transmisa din generatii in generatii. Produsele Bograve Luxury raspund celor mai exclusiviste gusturi, puteti alege o foaie de o anumita textura care sa se potriveasca impecabil cu un stilou ale carui accesorii si gravuri au propria lor poveste asemeni bijuteriilor pretioase. Fiecare instrument de scris isi are propria istorie: de arta, arheologie, matematica, literatura si nu numai, astfel acestea devin din simple instrumente de scris, piese de arta de o eleganta eterna si de o calitate incontestabila.

Bograve Luxury reprezinta chintesenta luxului regasit in instrumente de scris originale, rezultat al mixului dintre cercetare si tehnologie de ultima generatie. Unicul importator din Romania pentru brand-urile Waldmann si Visconti, dar si dealer specializat pentru brand-uri exclusiviste precum Omas, Laban, Sheaffer, Aurora, Conway Stewart, S.T Dupont, Balmain, Cerruti 1881, Emanuel Ungaro, Nina Ricci, Cacharel, Caran d’Ache, Waterman, Parker, Diplomat si Marlen, Bograve Luxury va provoaca sa transformati scrisul intr-o experienta memorabila.

Produsele Bograve Luxury sunt disponibile in showroom-ul Bograve Advertising, in reteaua de magazine Kultho, Splend’or, Galeria A. David, Ego Men Flagship Store si online pe site-ul www.stiloulux.ro. Pana la finele anului 2014, Bograve Luxury doreste sa se extinda in cele mai importante showroom-uri din Bucuresti dedicate instrumentelor de scris de lux si totodata sa-si consolideze pozitia de lider pe acest segment.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.stiloulux.ro sau pagina de Facebook Bograve Luxury https://www.facebook.com/pages/Bograve-Luxury/586904431352474?ref=hl.