BrowSym® – Tehnica revoluţionară de design sprâncene

Creată de esteticianul Irina Gardea, 

disponibilă la BUTTERFLY BEAUTY CENTER

La BUTTERFLY BEAUTY CENTER, poţi încerca beneficiile unei tehnici revoluţionare de design sprâncene – BrowSym®.

Iniţial sesiunea de înfrumuseţare va începe cu o consultaţie, în care vei sta de vorbă cu esteticianul colaborator BUTTERFLY BEAUTY CENTER Irina Gardea despre sprâncenele tale. Irina îţi va da sfaturi privitor la forma care ţi se potriveşte cel mai bine şi mai ales va asculta cu atenţie dorinţele tale, întrucât personalitatea joacă un rol important în alegerea culorii şi a designului.

Tot în cadrul consultaţiei veţi stabili împreună nuanţa pentru sprâncene, iar Irina îţi va explica de ce este important să le vopseşti, chiar dacă nu trebuie să le mai deschizi sau închizi în nuanţa. Până la sfârşitul discuţiei, vei înţelege şi importanţa vopsirii genelor în evidenţierea privirii şi accentuarea trăsăturilor feminine.

Apoi te poţi relaxa, în timp ce Irina se va ocupa de designul sprâncenelor tale, totul într-o atmosferă plăcută şi deosebit de relaxanta. Genele şi sprâncenele îţi vor fi vopsite, după care vor fi calmate şi hidratate puternic cu un ser organic ce pătrunde adânc în piele, totul în ritmul muzicii şi printr-un masaj de-a dreptul divin.

Urmează a doua parte a consultaţiei, în care Irina îţi va explica în oglindă noua formă a sprâncenelor, îţi va arăta unde mai trebuie să le laşi să crească, dacă e cazul, şi îţi va exemplifica nişte trucuri prin care poţi evidenţia forma cu ajutorul produselor de make-up speciale.

Toate acestea durează între 1 oră şi jumătate şi 2 ore, aşa că te rugăm să îţi rezervi acest timp. Dacă acum ţi se pare mult, îţi garantăm că nici nu îţi vei da seama când a trecut timpul. Bucură-te de momentele petrecute pentru sufletul tău! Mai ales persoanele foarte ocupate au nevoie de un pic de echilibru în viaţa lor, de momente de linişte şi regenerare.

BrowSym® şi BrowSym® Men sunt mărci înregistrate.