Diademe in stil baroc

Aplicații de dantelă în stil baroc bijuterii antice Siciliene, stralucirea filmelor italiene de acum 50 de ani ,romantismul Visconti, văduvele care merg la biserică … Acest ansamblu univers se reproduce și in colectia toamna iarna 2012/2013 a casei de moda.

Dolce & Gabbana.Designerii casei de moda  ne prezintă diademe in stil baroc, bogate in pietre semipretioase,perle si aplicatii baroc.  Acum, aceste coroane, senzuale si explozive de printesa bizantină, au devenit una dintre piesele must have in aceasta toamna.

Dar ei nu sunt singurii care le-au adaugat in colectia lor. Rodarte are mult de-a face, cu aceasta tendinta de impodobire a parului cu bijuterii.Surorile Mulleavy au prezentat pentru acest sezon stelute mici si cochete prinse pe păr. Aproape tot ce deseneaza  Kate și Laura sunt mici, aceste ornamente mici de păr  au devenit hit-uri. Ca influența puternică Riccardo Tisci, a prezentat in colectia sa, coroane cu ținte ascuțite.

Fie  ele in orice forma,baroc,classic , capricios,si punk ,coronitele si alte accesorii pentru par sunt pura tendinta in acest sezon,si au darul de a transforma orice look.