BRUTAL INK ÎȘI LANSEAZĂ PRIMA COLECȚIE – CONTINUA 1.0

brutal imagine

Avem plăcerea de a vă invita la petrecerea de lansare a liniei de haine BRU+▲L INK, ce va avea loc în clubul THE STORY, situat pe șoș. Nordului nr 7-9, pe data de 25 iulie, de la ora 22:00.

Prima colecție BRU+▲L INK, intitulată CONTINUA 1.0, surprinde individualitatea, dar și unicitatea, și te invită să pătrunzi într-o lume diferită, unde fiecare are un cuvant de spus.

Conceptul are ca nucleu ATITUDINEA – una dintre marile probleme ale societăţii de astăzi. Unii nu au destulă atitudine, alţii, din contră, au prea multă. În general, atitudinea este un element cu care te naşti, însă începând cu acest moment, ea poate fi conturată și confirmată grație creațiilor BRU+▲L INK.

Noua linie oferă o imagine brutala, neîmblânzită, ce transpare din fiecare trăsătură purtătoare a unui mesaj. Materialele, croiul, imprimeurile și accesoriile se îmbină și se combină, conturând prin liniile abrupte o apariție aproape sălbatică.

BRU+▲L INK- trippy deluxe clothing – apare ca esență a unui stil vestimentar, o declarație a personalității și a convingerilor, depășindu-și rolurile estetic și utilitar.

brutal imagine2

Preview: http://vimeo.com/69863340

BRU+▲L INK

www.brutalink.ro