Bucharest In The Sky intre 25-28 august

Fine dining în centrul Bucureștiului la peste 50m înălțime Dinner In The Sky România organizează Bucharest In The Sky 2016

 Breakfast In The Sky

Dinner In The Sky revine în această vară, între 25-28 august, în Piața George Enescu (în parcarea din fața Ateneului Român), cu o serie de evenimente inedite și cu aceeași atmosferă sublimă. Pentru prima dată în România, duetul dintre Alexandra Violin și Dorina Vasilashko se va auzi la Bucureștiul Interbelic, unul dintre cele 4 concepte ale acestei ediții Bucharest In The Sky 2016.

                Primarul General al Bucureștiului, Gabriela Firea, este invitat să oficieze deschiderea evenimentului, joi, 25 august, ora 14.00.

                Această ediție a Bucharest In The Sky le aduce oaspeților săi patru concepte diferite gândite în așa fel încât experiența să fie una totală: Breakfast In The Sky, Cocktail In The Sky (by Distileriile Alexandrion) Bucureștiul Interbelic și Dinner In The Sky. Astfel, cei care decid să se îmbarce pe platforma Dinner In The Sky se vor putea bucura fie de atmosfera de poveste pe care o creează Alexandra Violin (@Dinner In The Sky), fie de duetul extraordinar dintre Alexandra Violin și Dorina Vasilashko (@Bucureștiul Interbelic). Pentru cei care vor să își înceapă ziua cu priveliștea Bucureștiului de la peste 50 m înălțime, există Breakfast In The Sky, unde aceștia se pot delecta cu cele mai delicioase preparate, pregătite maiestuos de Chef Franz Conde, Executive Chef of Athenee Palace Hilton Bucharest si Chef Marco Magri, Executive Chef of Roberto’s Bucharest. La Cocktail In The Sky, oaspeții vor putea să deguste cele mai savuroase băuturi preparate de barmani cu experiență.

                Și de această dată, partenerul fine dining al evenimentului Bucharest In The Sky este Athénée Palace Hilton București, care asigură meniurile de excepție. „Împreună cu Chef Franz Conde, Executive Chef al Athénée Palace Hilton, și Chef Marco Magri, Executive Chef al restaurantului italienesc Roberto’s, suntem nerăbdători să le oferim și anul acesta oaspeților « trăirea » Bucharest in the Sky. De fiecare dată ne dorim să fim inovatori și să depășim așteptările, de aceea îi invităm pe bucureșteni, și nu numai, să fie alături de noi și de stele, pentru a surprinde împreună gusturi încărcate de măiestria Chef-ilor noștri.”, spune Freek Valk, Directorul de Operațiuni Athenee Palace Hilton.

                Pentru prima dată în România, pe platforma Dinner In The Sky se va putea auzi duetul extraordinar dintre Alexandra Violin și Dorina Vasilashko. Alexandra Violin este ambasadoarea Dinner In The Sky România din 2014, iar Dorina Vasilashko, fostă participantă la X Factor România, este cunoscută mai ales sub titulatura „Edith Piaf de România”.

                „Principalul obiectiv al Dinner In The Sky România este să contribuie la creșterea vizibilității României în rândul capitalelor europene relevante din punct de vedere turistic. În acest sens, după ce anul trecut am găzduit în premieră mondială prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălțime, anul acesta, oaspeții noștri se vor putea bucura de un duet muzical extraordinar, de o experiență fine dining la înălțime, oferită de partenerii noștri de la Athenee Palace Hilton . Suntem încrezători că le vom oferi și anul acesta o experiență memorabilă celor care decid să urce alături de noi pe platforma Dinner In The Sky.”, declară Ovidiu Barbier, Manager Dinner In The Sky România.

                Rezervările se fac exclusiv pe www.dinnerinthesky.ro. Având în vedere că locurile sunt limitate, rezervările vor fi confirmate în ordinea înscrierilor și plata se face în avans. Oaspeții Dinner In The Sky vor face „check-in-ul” într-un lounge de lux și apoi vor fi conduși de stewardese către poarta de îmbarcare, de unde vor urca alături de noi pe platforma Dinner In The Sky, unde se vor bucura de o călătorie gastronomică de neuitat.

Programul Bucharest In The Sky este următorul:

Joi, 25 august 2016:

Ora 13:30 Sosirea oaspeților din presă, împreună cu personalitățile invitate. Primire în Lounge. Oportunități de imagine. Deschiderea oficială a evenimentului de către Primarul General al Bucurestiului, Gabriela Firea

Ora 14.00 – 15.00 Ridicare pentru oficialități, invitați și presă (idem)

Ora 15.00 – 16.00 Ridicare pentru presă și bloggeri

Ora 16:00 – 16:30 Cocktail in the Sky by Distileriile Alexandrion

Ora 17.00 – 17.45 Bucureștiul Interbelic: La bordul Dinner In The Sky va urca un invitat special, care le va prezenta oaspeților istoria Palatului Regal, a Ateneului și a altor clădiri reprezentative din zona, într-o de lecție de istorie itinerantă, asezonată cu un vin de bună calitate și muzica de fundal a Bucureștiului de altădată. Prezent în cadrul zborului va fi și somelierul Sergiu Nedelea, care va îmbina simțurile pline de altitudine cu o frumoasă poveste a Bucureștiului monden din perioada interbelică. Tabloul de altădată va fi completat auditiv prin melodii vechi, celebre, interpretate în duet de către Alexandra Violin (la vioară) și Dorina Vasilashko (voce).

Ora 19.00 – 20:15 Dinner In The Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea și alte surprize culinare: o cină gourmet altfel. Și, pentru ca această călătorie să fie cu adevărat desăvârșită, Alexandra Violin te va invita să deguști desertul în acompaniamentul viorii sale emoționante. Totul la 50 metri înălțime!

Ora 21.30 – 22.45 Dinner In The Sky

 

 

Vineri 26 august 2016:

Ora 15.00 – 15.30 Cocktail In The Sky: O altfel de degustare, sub atenta îndrumare a celor mai buni barmani din București.  O călătorie specială a simțurilor, printre cele mai intense și totodată delicate gusturi.

Ora 16:00 – 16:30 Cocktail In The Sky

Ora 17:00 – 17.45 Bucureștiul Interbelic

Ora 19.00 – 20.15 Dinner In The Sky

Ora 21.30 – 22.45 Dinner In The Sky

Sâmbătă 27 august 2016

Ora 10:30 – 11:15 Breakfast In The Sky:  Îndrăznește să-ți începi ziua altfel: la 50 de metri înălțime, într-o locație frumoasă a Bucureștiului, în razele calde ale soarelui și cu un meniu cel puțin delicios. Zboară cu noi, în cadrul unui Breakfast inedit!

Ora 15.00 – 15.30 Cocktail In The Sky

Ora 16:00 – 16:30 Cocktail In The Sky

Ora 17.00 – 17.45 Bucureștiul Interbelic

Ora 19.00 – 20:15 Dinner In The Sky

Ora 21.30 – 22.45 Dinner In The Sky

Duminică 28 august 2016

Ora 10:30 – 11:15 Breakfast In The Sky

Ora 15.00 – 15.30 Cocktail In The Sky

Ora 16:00 – 16:30 Cocktail In The Sky

Ora 17.00 – 17.45 Bucureștiul Interbelic

Ora 19.00 – 20:15 Dinner In The Sky

Ora 21.30 – 22.45 Dinner In The Sky

Prețurile Dinner In The Sky sunt următoarele:

Breakfast In The Sky – 400lei/persoană

Cocktail In The Sky – 150 lei/persoană.

Bucureștiul Interbelic – 450 lei/persoană

Dinner In The Sky – 750 lei/persoană

Partenerii Dinner In The Sky sunt următorii:

Coca Cola – partener principal, va furniza gama de băuturi răcoritoare bine-cunoscută, cât și apa plată și minerală Dorna

Athenee Palace Hilton Bucharest – partener fine dining Bucharest In The Sky 2016

Distileriile Alexandrion – vor găzdui conceptul Cocktail In The Sky si vor furniza bauturile spirtoase premium (vodca Beluga într-o prezentare de excepție) la mesele de Dinner In The Sky și Bucureștiul Interbelic, precum și sampania Piper la primirea invitaților

Samsung – va oferi un ecran de dimensiuni mari poziționat în lounge-ul de primire, unde vor putea fi vizionate filmulețe de prezentare ale Dinner In The Sky România, cât și imagini de la bordul DITS în timp real

Țiriac Auto – va oferi mașinile oficiale – Mercedes Benz – pentru Bucharest In The Sky 2016 și va expune la sol modele de ultimă generație – AMG GT, C Cabrio și S Cabrio. La sosire, participanții pot opta pentru înscrierea la test-drive cu unul dintre modelele Mercedes-Benz.

Vector Watch – va oferi 4 ceasuri premiu la Bucharest In The Sky 2016

Vector Watch, ceasul inteligent cu rădăcini românești, se remarcă pentru automonia bateriei de 30 de zile, nemainitâlnită pentru alte dispozitive din gama sa, compatibilitatea cu cele mai importante sisteme de operare (iOS, Android și Windows Phone), având totodată un aspect elegant și sofisticat. Fabricat din oțel inoxidabil cu finisaje rafinate și bine conturate, sistemul său de notificare permite utilizatorului să citească mesajele sau să respingă apelurile primite pe telefon cu o simplă mișcare din încheietura mâinii. Inedit este faptul ca TOTI oaspetii nostri vor putea testa ceasurile Vector pe parcursul tuturor tipurilor de ridicari.

                Bang&Olufsen – va oferi sonorizarea profesionala a platformei DITS

                Peroni Nastro Azzurro decorează lounge-ul de întâmpinare cu eleganța stilului italian, oferind invitaților cea mai frumoasă sticlă de bere din lume: Piccola.

Guido Cafe – va oferi o cafea exceptionala, prăjită manual, atât la ridicările platformei Dinner In The Sky România, cât și în Lounge

Event Stuff – va furniza gardurile de protecție perimetrală

ProFm – partener media, vor oferi 5 invitații duble la Cocktail In The Sky, au creat spotul de promovare al evenimentului, cât și jingle-urile ce se vor auzi în timpul ridicărilor și înainte de acestea

Vinurile Selecciona (SPANIA)

Vinurile VINIMONDO (ITALIA)

Somelierul Sergiu Nedelea

Dorina Vasilashko și Alexandra Violin

Filmarile aeriene sunt facilitate de www.filmarecudrona.ro

Fotograful oficial al evenimentului este Gabriel Boholt

Primăria Municipiului București și Muzeul Bucureștiului

Mai multe informații despre viitoarele evenimente Dinner In The Sky România sunt disponibile pe www.dinnerinthesky.ro și pe Facebook Dinner In The Sky România.