Bucharest KoolHunt 2012 – noaptea albă a celor mai cool localuri!

… si a celor mai cool localnici ai Capitalei! Pe 14 iulie, gustăm esenţa Bucureştiului cool, acea parte a orasului care nu e de găsit pe traseul turistic, dimpotrivă: doar adevăratul cetăţean plimbăreţ al Capitalei ştie pe unde sunt pitite localurile cele mai de soi.

14 iulie – noaptea de pomină a cunoscătorilor de cool!

De ziua Franţei, sau mai exact în noaptea cu pricina, ne revoltăm împotriva regulilor nescrise ale ieşitului “de Bucureşti” şi spunem “Pas!” localurilor din Centrul Vechi! De la 22:00 dăm drumul primei ediţii a Bucharest KoolHunt, o vânătoare de comori cum n-a mai văzut Bucureştiul – iar “comorile” sunt toate consumabile, bunătăti de băut, de mancat şi de… aplaudat în localurile de top ale Bucureştiului. Vă pregatim o noapte în care ţinem deschise cafenele, ceainarii, restaurante şi nu numai – pentru insomniaci, gurmanzi, hedonişti şi connoisseur-i ai Bucureştiului cool.

Intraţi în cât mai multe localuri, încercaţi un preparat din partea casei, primiţi câte o ştampilă la fiecare vizita şi nu vă daţi bătuţi până când nu sunteţi “tatuaţi” cu toate cele 5 litere, R, A, L, U si K, până când nu aveţi “Raluk” ştanţat undeva – oriunde, de oricâte ori! – pe corp. Cu minim o ştampi-literă (= minim un local vizitat), veţi putea intra la marele party final, din Madam Pogany si veţi primi automat o surpriză de la sponsori. Aici se vor premia coolhunter-ii care au răspuns provocării, au bătut străzile Bucurestiului şi s-au înfiintat în cât mai multe localuri: la 5 ştampile tatuate, te-ai calificat la un concurs, la 10 ştampile intri cu o sansa la urmatorul concurs, iar dacă ai vizitat toate localurile de pe hartă, Marele Premiu al celui de-al treilea concurs este la îndemâna ta!

Entry Level, Cool Amator sau Pro?

Deci pe 14 iulie, pregatiti-vă să rezistaţi până la ceas tarziu în noapte, căci va fi una alba-n Capitală, de calibru must-party! Fie ca te ţine adrenalina pe baricade toată noaptea, fie ca bifezi doar câteva localuri de pe traseu – că eşti uncoolhunter aspirant (entry-level), în devenire (cool-amator) sau de cursă lungă (pro) – vei intra în  petrecerea finala şi în măcar unul din concursurile nopţii albe!

Dar de la KoolHunt ieşi câştigat chiar şi fără să fi fost premiat: vei avea în sfarşit o imagine de ansamblu a Bucureştiului ospitalier, care încă se menţine la acel nivel de calitate, a serviciilor şi a preparatelor, intrinsecă unui Mic Paris.