Campanie Kraft Foods România: "Câştigă o BISCameră în stilul tău!"

Cei mai îndrăgiţi biscuiţi din portofoliul Kraft Foods îşi premiază consumatorii prin campania „Câştigă o BISCameră în stilul tău! Fiecare participant la campanie are posibilitatea de a câştiga o BELVITărie, o TUCotecă, o MILKAmeră sau un DormitOREO! Câştigătorul unuia dintre cele patru mari premii se va întâlni cu un decorator profesionist, căruia îi va împărtăşi dorinţele referitoare la amenajarea camerei alese.

Fiecare dintre noi îşi doreşte să aibă un loc al lui care să îl reprezinte, care să îi exprime personalitatea. Într-o lume plină de alegeri, deciziile noastre în calitate de consumatori ne definesc. De aceea, ne-am gândit ca această campanie să vină în întâmpinarea dorinţelor consumatorilor noştri şi să le ofere, prin intermediul mărcilor de biscuiţi, posibilitatea să îşi decoreze o cameră potrivit personalităţii lor”, declară Andreea Bogdan, Brand Manager Biscuiţi.

Mecanismul de participare este simplu: fiecare participant trebuie să trimită codul promoţional de pe pachetele de biscuiți participante prin SMS la 1878 sau să îl înscrie online pe biscuitiimei.ro